Arkiruokaa?



Ihan tavallisena tiistaipäivänä piti tehdä vain  vähän kanaa ja perunaa. Mies ei kastikkeita tarvitse, mutta mun kurkkuun kyllä meinaa kuivat perunat ja kanat jäädä kiinni. Kaapissa oli myös uteliaisuudesta ostettu nippu tankoparsaa. Ihan voin myöntää, etten ollut edes tutustunut parsan kypsentämiseen, mutta ajattelin, että täytyy maistaa, kun on niin veikeän näköistä. 

Ja voi että! Pannulla paistetut kanat (mausteena ainakin seesaminsiemeniä ja ihan vähän wasabia), uunissa tehdyt (valmis)lohkoperunat, viherpippurikastike ja keitetyt tankoparsat. Melkeinpä ravintolatason ruoka, ainakin maultaan. Hurrrjan hyvää ja äärimmäisen helppoakin :) 

Mies oli vielä salilta tullessaan käynyt ostamassa meille donitsit kahvin kanssa syötäviksi. Nams! 

Niin ja se parsa. Ihan uskomattoman hyvää. 

Kommentit

  1. Parsa nam nam. Mun jokakeväinen herkku ♥ Toi wasabi+kana pitää kyllä testata. En oo tullut edes ajatelleeksi, että sitä voisi kokeilla jonkun muun, ku sushin kanssa. Hyvä idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, parsasta jäi mullekin nyt herkku :) ♥ Meillä on maustehyllyssä sellainen maustepurkki kuin wasabi-seesaminsiemen. Mies sitä tykkää lykätä joka paikkaan ja vaikka mä en wasabista pidä, niin se ei maistu liikaa kanan kanssa :) Sushi on mulla vielä kokeilematta kokonaan... Luulen, että tykästyisin, kun vain pääsisin maistamaan :D

      Poista
    2. Kiitos vinkistä. Niitä siis hakemaan :)

      Suosittelen sushia. Mä en niistä makirullista välitä, missä on sitä levää ympärillä… mutta ihan parasta herkkua on grillilohi-nigirit ja sashimi. Jos raakakala ei kiinnosta, niin grillijuttuja kannattaa tilata ainakin alkuun :)

      Poista
    3. Mä tykkään raa'asta kalasta kyllä. Odotan kieli pitkällä, että pääsen kesällä syömään graavilohta synnytyksen jälkeen ;) Toistaiseksi siis sushit kaiketi pannassa, mutta ehkä pääsen niitä joskus maistamaan :) Tartten kyl jonkun sushi-oppaan mukaan siinä vaiheessa :D

      Poista
  2. Voi juku, pitäisköhän iteki maistaa tuota parsaa :) Oon aina mietiskelly ku kauppaan noita parsanippuja on ilmaantunu, mutta koskaan en oo saanu aikaseksi. Kuulostaa muutenki tosi hyvältä tuo sinu kokkailema ruoka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan ehdottomasti kannattaa kokeilla! :) Toinen ihmeellinen, mutta varmaan kokeilemisen arvoinen kasvikapistus on se fenkoli. Näyttää hassulta, mutta miltähän se maistuis.. :) Ehkä sitäkin tulee maistettua joskus!

      Poista
    2. Jotenki minulla on hatara muistikuva, että olisin joskus maistanu tuota fenkolia, mutta en oo varma... Aniksellehan se kai maistuu? Ainaki fenkolinsiemenet maistuu anikselle, oon joskus ripsauttanu niitä porkkanapiirakkaan :)

      Poista
    3. Ahaa! Mä en tiennyt tätä :) Mä taas oon parsaa syönyt joskus vuonna 2006 Berliinissä, mutta mulla ei ollut minkäänlaista muistijälkeä mausta :D

      Poista

Lähetä kommentti