Nyt meni herrrmo...

Nimittäin käsitöihin ja eritoten neuleohjeisiin. Mur!

Kauheella vaivalla etin itelleni jotain suht helppoa keepin/ponchon ohjetta. Sellasta, mikä ei ois ihan tavallinen, mä halusin kokeilla jotain kuvioneuletta. Löysinkin ihan helpon ohjeen, luin sen varmaan 10 kertaa läpi, että varmasti ymmärrän mitä siinä tehdään ja miten. Ymmärsinkin.

Kuviokin oli helppo ymmärtää ja ajattelin, että tästähän tämä lähtee, kun nyt ihan rauhassa teen ja keskityn.

Vaan ei! Mä kyllä keskityin ja tein rauhassa, laskin hienosti kaikki aina oikein ja tein niinku ohjeessa sanotaan. Tulostin ohjeen paperiversioksi ja otin kynän kauniiseen käteen ja pidin nätisti lukua, missä menen ja mitä teen seuraavaks.. Mutta silti. Nyt on 10. kerros kuviota menossa ja silmukkamäärä heittää niin häränpyllyä ettei ole tosikaan! Ja kyllä mä osaan langankierrot tehdä, samoin  kavennukset. Mutta ei...

Todella turhauttavaa! Mä en ala. :( 

Ohjehan on siis tämä.

Kommentit

 1. Hyvää kärsivällisyystreeniä:)
  Ei kun purkamaan ja uutta tekemään! Ohjeen mallineule näyttää kauniilta...
  Mulla yleensä kosahtaa nuo käsityöt juuri siihen, jos joudun purkamaan koko työn. Ei riitä kärsivällisyys uutta aloittamaan.
  Toivottavasti omaat paremmat hermot kuin minä, tsemppiä ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärsivällisyystreeni joo.. Mies sano et no koita uudelleen, mihin mä vastasin et katotaan viiden vuoden päästä ;) se siitä kärsivällisyydestä..

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Minä en oo uskaltautunu edes kokeileen noita pitsineuleita... Älä menetä kaikkea toivoa, kyllä se siitä taas lähtee ku annat vähän aikaa muhia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo. Aloitin uudella ohjeella toisenlaisen, se tuntuu sujuvan jo paremmin, katsotaan milloin saan valmiiksi :)

   Poista

Lähetä kommentti