Satunnaisia otoksia kotoa


Tässäpä näkymää meidän ruokailutilasta. Kuuden hengen pöytä mahtui heittämällä siihen. Se on ollut jo molemmin päin, tällä hetkellä nyt näin :) Tykästyttiin tuohon valaisimeen, se on Kodin Terrasta. Tabletit pöydällä Ikeasta.Keittiöstä toinen puoli. Nuo isot laatikot on ihan supermahtava juttu! Sinne saa tungettua uskomattoman määrän tavaraa piiloon :D Ja toi astianpesukone <3 Oon asunu tarpeeks monta vuotta ilman, ni sitä osaa kyllä arvostaa.


Tässäpä kuvaa meidän masiinoista. En oo keksiny niille parempia paikkoja, joten ovat kaikki samassa läjässä. Kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yleiskone (joka saatiin mun äidiltä ja sen mieheltä tupaantulijaisiksi). Mikro on hyllyllä kaiken "komeuden" yläpuolella. Yllättävää kyllä, kaikki sopivat toisiinsa myös materiaaleiltaan, myös se mikro.

Saatiin vihdoin takkahuoneeseen nojatuolit, jotka tilattiin kesäkuussa. Tuolit saatiin siis elokuun puolivälin tienoilla. Takkahuone on vielä melkolailla keskeneräinen, ei olla siihen panostettu juurikaan. Mutta kyllä se takka on kiva ja lämmittää varpaita :) Toinen takan laseista meni särki, kun ekan kerran lämmitettiin takkaa. Ei selvästi oo tehty lämpölasista eikä asennettu oikein. Noh, onpahan syy uusia se, niissä onkin tyhmät kynttiläkuviot... :)

Käytiin tänään tuossa melkein naapurissa, Vantaan Ikeassa. Tätä lamppua mä sieltä lähdin hakemaan. Nimeltään Lersta. Ja ihan Lerstalta se näyttääkin ja sopii enemmän kuin täydellisesti tuohon sohvan taakse, mun käsityönurkkaan. (Siinä päässä sohvaa on  divaani ja saan oikaistua itteni mukavasti!) Sitäpaitsi, Lersta sopii samassa tilassa (ruokailutila) olevan kattovalaisimen kanssa yhteen ;)


Ikeasta tarttui mukaan myös matto meidän vessaan. Vessassa meillä on sekä pönttö että lavuaari kulmassa. (Lavuaari luonnollisesti ei näy tässä kuvassa.) Ja vaikka ensin kummastelin näitä kaakeleita, ni mä tykästyin näihin ihan tosi paljon! Sopivat tällaiseen 70-luvun taloon ku nenä päähän :) Ja kuitenkin hyvän maun mukaan tehty, antaa särmää, mutta ei ole ällö :) Näin meillä tänään. Seuraavaksi voisinkin käpertyä Lerstan antaman valon alle neulomaan. Puikoilla tulossa keeppi mulle itselleni. Saas nähdä minkälaisen siitä sovellan :) Rauhallista iltaa!

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos rolle! :) Mehän ei pahemmin olla muuta ku tuotu tavarat sisälle, valmiiksi oli jo hyvän näköistä :)

      Poista
  2. Kivan näköistä teillä kotona, nyt pääsette sitten keräämään kaikkia ihania muistoja omassa kodissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Juu, alkaa pikkuhiljaa tavarat löytämään lopulliset paikkansa. Keittiön laatikoita tosin meinasin järjestellä fiksummin :D Niitä saa varmaan aina järjestellä? Entiset kodit, kerrostalot, ei oo tuntunu samalla tavalla kodilta ku tämä :)

      Poista
  3. Mulla on toi sama valaisin myös käsityövalaisimena. Kaunis koti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Ja on muuten hyvä valaisin :) Mun Lersta!

      Poista

Lähetä kommentti