Ei palele Bono enää.

Tehtiin tänään miehen kanssa visiitti Tammiston Eurokankaaseen. 
Halusin jotain fleece-kangasta tai muuta vastaavaa, josta tekisin Bonolle takkeja/mantteleita. 
Minähän en anna pakkasten häiritä, jos koira näyttää lampaalta. Jos snautseri-look on katoamassa täysin, niin nypin kyllä turkin alas ja trimmaan. Senpä takia oon muutaman villapaidankin Bonolle tehnyt. Mielellään pitää niitä, koska silloin on niin paljon lämpimämpi.

Mulla on yksi fleece-takki sille, mutta se on vähän liian iso. Sellainen aamutakki-tyyliä oleva. 
Mutta nyt:


Kuva on huono, koska mies kuvasi. Olisin itsekin voinut kuvata, mutta silloin koira olisi ollut ihan ihmeellisissä asennoissa, eikä vaatteesta olisi saanut mitään selvää. Hieman myös lisäsin kontrastia, oikeasti tuo oranssi ei ole ihan noin kirkas, vaikka kirkas onkin.

Kangas on jotain villatakkikangasta ja sitä oli yllättävän kiva ommella! Toinen kangas mitä ostin on fleeceä, mustaa sellaista. Siitä tein ensimmäisen kokeiluversion, mutta tästä tuli parempi. Vieläkin olis tätä oranssia olemassa, jos surruuttelisin vaikka toisen. Hieman ongelmia oli tuon vatsan alta menevän osuuden kanssa, pari kertaa purin ja ompelin uudelleen kunnes oli hyvä. Kangas on aika jykevää, se pysyy siis hyvin paikallaan. 

Oon tyytyväinen! :) Oon tyytyväinen myös noihin reunatikkauksiin (vai mitä ovatkaan). Niitä tehdessä tuli mieleen hevosharrastus ja satulahuovat, joiden reunat ovat usein koristeelliset :) 

Kommentit