Ajatuksia odotuksesta; osa 5

Minulta toivottiin/pyydettiin postausta raskaudesta ja sen tuomista ajatuksista. Hetken mietittyäni ajattelin, että se voi olla ihan hyväkin ajatus, sillä en ole mihinkään jäsennellyt näitä ajatuksiani kovin selvästi.

Edelliset osat löytyvät täältä


Meillä on yksi ns. ylimääräinen huone, josta tulevaisuudessa tulee lastenhuone. Huone toimi aiemmin työhuoneenani, siellä on mm. ompelukone ja korutarvikkeet. Tosin koruja en ole enää hetkeen tehnyt, joten korutarvikkeetkin on hienosti lipaston laatikoihin säilötty ;) Siellä on vaatekaapeissa pojan vaatteita, tosin jonkinlaisen korisysteemin tarvitsen, jotta saan tavarat ja vaatteet viksummin sinne. Katselin, että korihyllyjä löytyy hyvin monesta paikasta ja eri hintaluokista, joten uskoisin, että meillekin löytyy joku viksu ratkaisu. 

Tällä hetkellä huone on melko tyhjä, joten en ole sieltä mitään kuvia ottanut. Siirrettiin sieltä kirjahylly ja yksi lipasto muualle taloon, koska haluan sen huoneen mahdollisimman tyhjäksi. Jossain vaiheessa, tarpeen mukaan, hommataan sinne sitten lapsille soveltuvia huonekaluja, mutta toistaiseksi en halua vielä niitäkään. Yksi iso klaffipiironki siellä on ompelukonepöytäni lisäksi. Mahdollisesti suunnitelmissa voisi olla jonkinlainen lokerikko, ehkä Ikeasta, johon saa laatikoita, jotka voi täyttää leluilla.

Aluksi pojan pinnasänky tulee meidän makuuhuoneeseemme. Siitä ainakin lähdetään ja sitten katsotaan, miten asiat lähtevät sujumaan. Erillistä hoitopöytää meille ei tule, vaan ajateltiin hyödyntää toistaiseksi käyttämättä ollut pesukoneen päällinen. Hoitoalusta sitä varten on jo olemassa. Pesukoneen lähellä/vieressä/päällä on naulakoita, joihin täytyis keksiä jotain koreja, joihin voi vaippoja ja jotain sellaista säilöä. Ideoita seinäsäilytysratkaisuista otetaan vastaan, mielellään sellaisia siirreltäviä juttuja, jotka saisi vaikka naulakkoon roikkumaan. Toki jos tämä pesukonejärjestely ei tunnu toimivalta, voidaan aina harkita uudelleen niitä hoitopöytiä ;) Ne eivät kuitenkaan välttämättä maltaita maksa :) 

Onko teille tullut mieleen jotain asioita, joista haluaisitte lukea esikoisen odotukseen liittyen? :) 

Kommentit

  1. Meilläkään ei ole koskaan ollu varsinaista hoitopöytää. Minivauvana Pepin vaipat vaihettiin pyykkihuoneessa astianpesukoneen päälle kiinnitetyn pöytälevyn + hoitoalustan päällä (meillä on kaks astianpesukonetta, toinen oli säilytyksessä pyykkihuoneessa). Heti ku tuo ipana rupes liikkumaan, piti siirtyä sängylle ja lattialle, ettei se tipaha. Eli ns. hoitopöytäviritelmä oli aika vähän aikaa käytössä. Lastenhuoneen sisustus on ihanaa kun siinä saa jotenkin heittäytyä iha erilaisiin visioihin ku muuta kämppää sisustaessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä just mietinkin, että kuinkakohan paljon tulee hoitopöytää tms käytettyä, mutta sen näkee sitten tulevaisuudessa vasta :) Joo, lastenhuoneen sisustaminen on toistaiseksi ihan uus juttu, saas nähdä mitä sitä tulee keksittyä :)

      Poista

Lähetä kommentti