Bloggauspaikka

Muissakin blogeissa on pyörinyt postauksia bloggauspaikkaan liittyen, joten ajattelinpa minäkin kertoa mihin viime kerralla siirsin tietokoneeni. Mehän siis asutaan 70-luvun alun paritalossa ja asuinneliöitä riittää. Tietokoneeni on toistaiseksi ollut aina olohuoneessa, hetken aikaa se viihtyi myös ruokapöydällä, kun me kaksi ihmistä ei ihan tuota 6 hlön ruokapöytää kokonaan tarvita. Viimeisimmässä sisustuspuuskassani kuitenkin siirsin kannettavan tietokoneeni vanhalle ruokapöydälle, joka oli käytössä kun asuimme pienessä kaksiossa.


Tuon antiikkilaastilla kuvioidun seinän teki mieheni ja se sopii tänne tosi kivasti. Meillä kun on vähän sekalainen sisustustyyli. Toisaalta tykätään molemmat sellaisesta kotoisasta "sekamelskasta" ja toisaalta taas haetaan kuitenkin selkeitä linjoja. Kun muutettiin yhteen, ni meillä oli tosi samantyylisiä huonekaluja, niitä oli helppo yhdistellä. Esim. sohvat meillä on samanväriset ja saman tyylisetkin. 


Mutta toistaiseksi bloggaan tuossa pöydän ääressä. Joskus tietokone on myös sohvan luona, ikkunan vieressä on Ikeasta ostettu valkoinen Svartåsen -tietokonepöytä. Se on ihan kätevä silloin, kun haluan löhötä sohvalla hyvän neuleen kanssa ja katselen ohjetta tietokoneelta.

Lähiaikoina on vähän muuttumassa järjestys olohuoneessa, joten voipi olla, että tulee kohta uusi postaus uudesta bloggauspaikasta :D

Missä sinä bloggaat? 

Kommentit

 1. Mustat kissat on niin hauskoja kuvissa, kun niistä ei meinaa saada selvää että mikä ihme möykky tuossa oikein on. :D Meillä siis on myös musta kissa. Tosi kiva idea tuo seinä ja muutenkin kivan näköistä teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :) Mustat eläimet on tosiaan haasteellisia kuvattavia.. Nämä kuvat oon kuvannut jo jokin aika sitten, vanhalla pokkarikamerallani. Uudella mikrojärkkärillä mustistakin eläimistä saa parempia kuvia :D Meillä toinen koiristakin on musta ja oonkin nyt haltioissani, kun saan otettua siitä näköisiä kuvia :)

   Poista
 2. Kivalta teillä näyttää :) tässä minun postaus samasta aiheesta.
  http://ilosofiaa.blogspot.fi/2014/03/ympyra-kuusikulmiossa-bh-1031.html#.Ux739Od_s0w

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tosin just tällä hetkellä ollaan möyhennetty lähes koko olohuone (ja takkahuone..) uuteen uskoon :D Täytynee pian laittaa kuvia tännekin, näyttää niiiin kivalta nyt! :)

   Poista
 3. Kivan näköistä! Ja tuo seinä on tosi kiva! Mäkin olen ajatellut tehdä bloggauspaikka postauksen mutta meillä meneillään tosta viikkoa kylppäriremppa. Vanhan kylppärin tavarat on täyttänyt keittiön ja uuden kylppärin kalusteet täyttäneet olkkarin. Joka
  puolella puoli senttiä betonipölyä. Joten taitaa mennä vielä hetki ennen kun voin itse postailla tästä aiheesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kylppäriremppa on kurja! :( Vaikka tottakai siis ihanaa, että saa sitten uuden ja hienon kylpyhuoneen :) Mutta ylipäätään remontin keskellä asuminen ei ole kivaa.

   Mäkin joudun kyllä ihan lähipäivinä ottamaan uudet kuvat ja postaamaan ihan uuden bloggauspaikka-postauksen :D ..

   Poista
  2. Mielenkiinnolla odotan miten olette möyhineet huonekalut uuteen uskoon. :)

   Poista

Lähetä kommentti