Virkatut puput

Mitäs sieltä sohvan välistä kurkistaa?


No pari pupuahan siellä on! 

Pupuja vauvalle (<- Ravelrylinkki)

Langaksi valikoitui Novita Bambu pehmeytensä takia ja osittain myös siksi, etten ole tykännyt sitä neuloa. Siispä sen oli mielestäni sovelluttava paremmin virkkaushommiin. Ja niin se tekikin. Puuvillalangasta tulee mun jäljiltä "peltiä", vaikka virkkauskäsialani onkin liian löysää. Bambu jää kuitenkin pehmeäksi, niinkuin toivoin. 



Turvasilmiä odottelin lähes pari viikkoa, kun Malesiasta asti tilasin. Sinellissä ei suureksi pettymyksekseni ollut turvasilmiä kuin yhtä kokoa, tais olla 12mm, ja ne ois olleet hieman suuret näille. Ja ne eivät olleet mustat. Nyt käytin siis 6mm silmiä. Hieman sain ensikertalaisena pähkäillä turvasilmien asentamisen kanssa, mutta oikeilla työkaluilla se onnistui. 

Vanua en lähtenyt ostamaan. Suunnittelin ensin ompelevani kankaasta "sisätyynyt" näihin, ettei vanua tursuis joka välistä. Mutta päädyin kuitenkin leikkaamaan vaahtomuovista sisukseen sopivat palat. En tiedä miten kestää, mutta onpahan ainakin muotonsa pitävä täyte pupuilla :) 

Yllättävän kivat näistä tuli kuitenkin. 

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Mun mielestä kans! Mä en yleensä tykkää virkatuista jutuista, mut nää oli jotenki hellyyttävät :)

      Poista
  2. No ei onneks yhtään ole söpöjä! :) Väritkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olin joskus ostanut tota Bambua monta kerää, paljon eri värejä. :) Sopivat kivasti yhteen.

      Poista
  3. Ihanat! Ja tosi kivat värit! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania!! :D Ja tosiaan, somat värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kiitos. Kylläpä onnistuinkin väreissä, kun tuntuvat monia miellyttävän :)

      Poista
  5. Hauskoja! Ja ajankohtaisiakin, tuollahan se pääsiäinenkin jo odottelee. Voin vaan kuvitella, kuinka teidän kesävauvan lempipuuhaa on noiden pupujen korvien imeskely:)
    Minkäkokoisia nuo ovat? Voisiko sinne sisälle laittaa kulkusen tms., saisi kivan helistimen. Meillä helistimet oli ensimmäisten kuukausien must-juttu! Mä esimerkiksi virkkasin silloin odotusaikana pallon, jonka sisälle laitoin pääsiäismunan sisällä olevan muovimunan(jonka sisälle riisiä tai herneitä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itseasiassa mulla kävi mielessä ommella esim joku pussi, jonka sisälle laittaisin vaikka herneitä tms, että pysyisi puput paremmin pystyssäkin. Enpä vielä kuitenkaan niin tehnyt. Jos näitä tulee vielä tehtyä ni luultavasti kokeilen jotain vastaavaa :) Täytyy mitata huomenna minkä kokoisia noista tulikaan :)

      Poista
    2. Pupun korkeus ilman korvia vähän reilu 8cm, leveys n.6cm ja "syvyys" tällä vaahtomuovitäytteellä reilu 4cm. Korvan pituus vajaa 6cm. :)

      Poista
  6. Tosi kivan näkösiä! :) Minäki oon pähkäilly ihan hirveästi noiden täytehommien kanssa, kun jotain ois halunnu/haluais omalle ja toisten pikkusille tehdä, mutta vanua ei oikeen semmosenaan voi käyttää. Oon kans miettiny tota kangaspussukkaa, mutta koska oon ihan käsi ompelukoneen kanssa niin se on jääny :D Peppi tykkäsi aivan älyttömästi mun virkkaamasta rytmimunasta, mutta se meni rikki. Komppaan IhanHelmee siinä, että noihin vois mukavasti ujuttaa sellasen herneitä sisältävän muovimunan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sinne just mahtuis sellainen muovimuna. Mutta sitten täytyis varmaan suunnitella täyte jotenkin eri tavalla, jos sinne kovan helisevän jutun laittais sisälle. Kun tuskin ainakaan vaahtomuovia tulis käytettyä silloin. :) Täytyy miettiä! :)

      Poista
  7. Mielettömän söpöt!
    -kummitäti-

    VastaaPoista

Lähetä kommentti