Ei mikään ruokablogi


Vaan minkäs teet, kun on uusi kiva kamera, jolla saa ruoastakin ihan superkivoja kuvia! Ja vielä vappukin osui kohdalle, eli ruokana oli tavallista herkullisempia aineksia. Grilliä ei kyllä laitettu tulille, vaan makkaratkin tehtiin uunissa, mutta älyttömän herkullista oli silti. Ja huomasittekos, se parsa vilahtaa siellä taas! 

Kommentit

 1. Oh nom, kun näyttää taas aika hyvältä. :) Ei mun mielestä tarvitse olla mikään ruokablogi, jotta voi kuvata ja blogata ruoasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tarvitsekaan. :) Ja ei tämä ole ihan ruokablogiksi muuttumassakaan, vaikka ruoasta nyt viime aikoina onkin ollut paljon asiaa :D

   Poista
 2. Ai herkku minkä näköistä ruokaa! Tuosta parsasta tuli vähän mieleen Where's Waldo? Jatkossa saa kuvista aina etsiä parsaa. ;) Tänään muuten melkein tarttui kaupasta mukaan parsaa. Mutta jäi toistaiseksi vielä HeVi osastolle. Ehkä ensi kerralla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :D Tosin se parsa on aina melko suuressa roolissa, ettei ihan mahdottoman vaikeaa ole etsiä :D Ellen sit ala piilottelemaan niitä johonkin ;) Nappaapa ens kerralla mukaan :)

   Poista
 3. Mums! Ruoka on rakasta, joten jatka vaan! <3 Haha Einin parsajahdille :D Kohta mäkin vielä ostan sitä, kun hehkutat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta osta ;) Mä en oo mitenkään intohimoisesti suhtaunutu ruokaan kai koskaan... Ni siinä mielessä on omituista, että tykkään nyt sit valokuvata sitä :D Mut nyt on ollut niin värikkäitä annoksiakin.. :)

   Poista

Lähetä kommentti