Parsa teki sen taas!


Yhtenä päivänä kaupasta tarttui taas mukaan parsaa. Ja taas kävi ruoanlaiton kanssa hassusti. Ihan vaan vähän piti lämmittää lihapullia (jotka saatiin miehen isältä, kun jääkaappi piti saada tyhjäksi ulkomaanmatkan ajaksi) ja keittää pastaa ja parsaa.. Mutta niin vaan mies sitten teki meille huippuhyvän tomaattikastikkeen. 

Määriä en muista, mutta ainesosalistalla oli tomaatteja, juustoraastetta, kermaa, mausteita (valkosipulia, oreganoa?, mustapippuria, suolaa..). Ja ai että siitä tuli hyvää! :) Arkiruoasta muuttui taas kertaheitolla jotain vähän vähemmän arkista. 

Tällä kerralla sain parsatkin keitettyä hieman vähemmän ylikypsiksi. Ekalla kerralla ne meinasivat olla hieman ylikypsiä (eli vetisiä). Lihapullat olivat jotain ei-ihan-niin-halpoja ja maistuivat erittäin hyviltä. Ei olla kaupan lihapullia taidettu moneen vuoteen syödäkään, kun mies aina haluaa, että teen niitä itse :) 

Kommentit

  1. Ahhhh, namm..! Miten se joskus aina onnistuukin! Parasmies teki eilen parhaita jauhelihapihvejä. Muistelen vieläkin! :D

    VastaaPoista
  2. Täytyykin varmaan itsekin kokeilla tuota parsaa kun noin hyvät kehut sai, toistamiseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä mä suosittelen :) Vappunakin tuli syötyä... Nammmmmm :D

      Poista

Lähetä kommentti