Virkattu palapelipallo


Selasin Ravelrya kivojen virkattavien lelujen tai vastaavien toivossa ja törmäsin tällaiseen Amish Puzzle Ball -ohjeeseen. En tiedä mikä, mutta jokin pallossa viehätti ja päätin koukuttaa sellaisen meidän vauvalle. Ohjeen selasin pikapikaa läpi ja eikun työn touhuun. Kahtena iltana virkkasin nuo osaset ja tänään liitin yhteen ja täytin. En siis pitänyt mitään kiirettä, nopeahan nää ois kaikki virkata vaikka päivässsä :) 

Vasta tänään luin ohjetta niin pitkälle, että tajusin pallon olevan palapeli (tiedän, lukeehan se jo nimessä). Kolme osaa ovat siis irrallaan ja niistä kuuluu kasata pallo. Ohjeessa lukee, että jos ei millään meinaa onnistua omilla aivoilla, niin Googlesta pitäis katsoa. Ei siinä pähkäilyssä kovin montaa minuuttia mennyt, hauska oli kasata! Tämän tekemistä voisi joskus harkita myös esim. kaksinkertaisesta tai muuten vain huomattavasti paksummasta langasta. 


Lanka: Rico Essentials Cotton DK (menekkiä en tajunnut laskea..)
Koukku: 3,0mm


Kommentit

 1. Onpa hauska!! Pitäisköhän itekin koittaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tuli aika kiva :) Ajattelin, että pienten ihmisten on hauska tuollaista näprätäkin ehkä.. :)

   Poista
 2. Hauska idea :) Pitää ottaa ohje ylös, jos sitä itekki kokeilis :)

  VastaaPoista
 3. Aika hieno :) Korvan taa (lue: Pinterestiin)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kivaa kun monet tuntuu inspiroituneen tästä :)

   Poista
 4. Tämä on kyllä tosi kiva! Pääsee ehdottomasti To Do -listalle, vaikken oo aivan luottavainen sen suhteen että osaisin tuon sitten koota...hih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jos et osaa, niin Google kertoo :D Oli kyllä hauska, suosittelen :)

   Poista

Lähetä kommentti