Buzzador / Vanish 1.
Sain kokeiluun Vanish-tuotteita:
 - 1 kpl Vanish Power Gel
- 1 kpl Vanish OxiAction Pink -jauhetta
- 1 kpl Vanish OxiAction Crystal White -jauhetta
- 1 kpl Vanish OxiAction Extra Hygiene -jauhetta

Pieni tietoisku Vanish-tuotteista:

"Vanish on Suomen ostetuin tahranpoistotuote. Vanishin sisältämät ainesosat poistavat tahroja kaikissa pesulämpötiloissa - jopa alhaisissa. Osa ainesosista tunkeutuu tahran läpi poistaen sen perusteellisesti - toiset ainesosat hajottavat tahran pienempiin, helpommin liukeneviin osiin.

Aktiivinen happi on yksi Vanish OxiActionin vaikuttavista ainesosista. Kun aktiivinen happi sekoittuu veteen, alkaa tapahtumaketju, jossa muodostuu tuhansia ilmakuplia. Ilmakuplat kuplivat tekstiileissä olevien kuitujen läpi ja poistavat tahrojen rippeet tuoden en mukanaan veden pinnalle.

- Tahranpoistotuotteita värillisille ja valkoisille tekstiileille
-Voidaan käyttää joka pesussa tavallisen pyykinpesuaineen kanssa, liotuksessa ennen pesua tai esikäsittelyn yhteydessä suoraan tahroille.
- Kaikki Vanish-tuotteet ovat Joutsenmerkittyjä ja lähes kaikki tuotteet ovat myös Allergia- ja astmaliiton suosittelemia.
- Fiksu annostelukorkki helpottaa esikäsittelyä ja tahrojen hankausta."


Tämän Buzzador-kampanjan ideana oli sotkea paketin mukana tullut kangaspala millä nyt sattuu huvittamaan ja sitten testata Vanishin tahranpoistotuotteita niihin. Minä käytin kangaspalaani bbq-kastiketta, ketsuppia, kahvia, musta- ja punaherukkaa, sinappia ja suklaata. Kirjoittelin tahrojen kohdille Stabilon tussilla ja muutenkin töhrin tussilla tuota liinaa. Annoin liinan kuivua pari päivää, että tahrat olisivat varmasti tarpeeksi pinttyneitä, ettei nyt ihan tuoreeltaan tule pestyä. 

Vanishin sivuilta löytyy Tahranpoisto-opas, josta löytyy ohjeet monenlaisten tahrojen poistoon. Minä en kylläkään millään tavalla esikäsitellyt tai liottanut rättiä, koska halusin testata tuotteen tehoa ihan perus pesussa.

Käytin Vanish OxiAction Pink -jauhetta, eli sitä "tavallista Vanishia". Laitoin sitä vajaan mitallisen tavallisen pyykinpesuaineen joukkoon. (Sillähän voi myös mm. esikäsitellä tahroja). Lopputulos on melko huikea! Kaikki muut tahrat hävisivät, paitsi tuo tussi. Sekin on kuitenkin haalistunut tosi merkittävästi.  Luulen, että koitan seuraavaan valkopyykkipesuun kokeilla tuota OxiAction Whitea, jonka kuuluis valkaista. Jos sekään ei tussitahroja poista, täytynee turvautua tuohon Power geeliin. Katsotaan, saanko tussin jäljet kokonaan pois :) 

Infoa Buzzadorista.

Kommentit