Viime aikojen puuhasteluja

Viime aikoina on vauva-arjen lisäksi tullut jopa tehtyä jotain. Ihan ensimmäisenä on kuva ristiäiskutsusta, jollaisia W:n kummitädin kanssa askarreltiin. Hieman piti opetella tuota jalan leimaamista, kun ei meinannut ihan ensiyrittämällä onnistua ;) 

Normaalien kotihommien lisäksi oon ehtinyt lueskelemaan lehtiä, joita oon saanut postilähetyksinä, lakkautettuun osoitteeseen osoitettuina. Ihan mahtava kierrätysidea :) 

Oon myös harjannut Jediä. Siltä vihdoinkin tippuu tuo villa pois kunnolla, kuten kuvasta näkyykin.. ;) Täytyy hieman pitää väliä harjauksissa, että loputkin ehtii irrota. Tuon kuvassa näkyvän karvamäärän sain n. 10min pikaharjauksella "vähän tuosta selästä". Ja kyllä, karvat on haravoitu pois nurmikolta, ei sentään vielä valkoista maata.

Jotain neulottuakin on tulossa :) Tarpeeksi yksinkertaista, että imetysdementiani kanssa saan valmiiksi. Tämänkin aloitin kyllä kaksi kertaa, kun ekalla kerralla meni ihan pieleen. En vain yksinkertaisesti osannut lukea ohjetta, vaikka sen mukamas ymmärsinkin. Jospa tämä tästä, kun ilmatkin on taas viilenneet :) Haaveissa ois ehtiä ja jaksaa villasukkiakin tehdä.. Luultavasti jotain hyvin yksinkertaista ja paksusta langasta, että saisin joskus valmiiksi astikin :D 

Tänään saan myös kamerani huollosta! Mielenkiintoista tietää mikä siinä oli vikana, kun jo heti seuraavana päivänä sain tekstiviestillä ilmoituksen, että kameran huolto on valmis. Varmaan jokin tosi pieni juttu, joka mun ois itse pitänyt tajuta? Kamerahan ei siis mennyt päälle, siinä se vika. Kuitenkin koitin katsella kameran joka luukusta, että näkyiskö jotain selvää ongelmaa. Purkamaan en sentään lähtenyt, kun siinä ois tainnut takuu raueta :D Ja kyllä, se akku oli varmasti ladattu. No, tänään selvinnee, kun ihana mieheni lupasi kameran Helsingistä hakea. :) 

Lupaan päivitellä tästä lähtien blogia hieman useammin. W on alkanut nukkumaan paremmin myös päivisin, jopa 2h unia. Hän myös viihtyy itsekseenkin puuhamatolla ja jopa sitterissä (joka aiemmin sai vain hirmuiset huudot aikaan!), joten mulla vapautuu kädet ja saan kotihommiakin tehtyä ja sen jälkeen jää jopa omaa aikaa :) 

Ihanaa syksyn odotusta!

Kommentit

  1. Hauskat kutsukortit! Ja kiva että W malttaa nukkua jo sen verran että saat hieman omaakin aikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska noita kortteja oli tehdäkin :) Ja juu, oma aika ja kaksi vapaata kättä on aika luksusta nykyään :D

      Poista

Lähetä kommentti