Virkatut tiskirätit
Nämä rätit valmistuivat jo aikaa sitten. Synnytyksen jälkeen ei pahemmin ollut aivokapasiteettia neuloa mitään, mutta sormet halusivat jotain pientä hommaa kuitenkin. Virkkaushommat on siitä kivoja, kun ne voi yleensä jättää samantien kun tarvitsee vauvaa hoitaa. En tykkää tästä Novitan Bambu -langasta yhtään, kun on niin pehmeää ja jotenkin liukasta. Virkkaushommiin passaa ihan hyvin, mutta neulomiseen ei mun käsissä sovellu. Nyt kuitenkin sain aikaiseksi kuvata nämä, kun sain kameranikin takaisin. Tekniikkana ihan vain yksinkertaisesti isoäidinneliö. 

Eivät oo päätyneet käyttöön, saa nähdä päätyvätkö ollenkaan. Ehkä vain lahjoitan ne jouluna jollekin. Tosin epäilen käyttöön pääsemistä silti. Oon tykännyt bambutiskiräteistä kyllä, mutta näistä itse tehdyistä ei yksikään oo koskaan käyttöön asti päässyt. En siis osaa käytettävyydestä sanoa. Osaako joku muu? :) 

Kommentit

 1. Ai miten ihania! Tällaisia iso pino ja joulupaketteihin :))

  VastaaPoista
 2. Nii... jäi tuosta pois. Mä käytän kyllä sekä kotona, että Tyynelässä. Imukyky vain paranee pesujen myötä. Ja ovat ihan hirmupaljon kauniimpia, kun kaupan versiot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, mäkään en kaupan tiskirättejä enää käytä :) En vain tiedä, miten tällaiset reikäversiot toimii, kun mulla on Susannan työhuoneelta tilattuja kangasversioita.. :) Ja niihin oon rakastunut kyllä.

   Poista
 3. Ihania rättejä. samalla tyylillä virkkaan täällä parhaillaan (ja muutama odottaa jo kuvattavaksi pääsyä).
  Meillä ollut jo monta vuotta virkatut rätit käytössä. Toimii loistavasti, reikien ansiosta kuivuu nopeasti ja näin säästyy vielä pidempään hajuhaitoilta. Pyykkiin vaan kun siltä tuntuu ja sieltä palaa aina edellis kertaa parempi rätti.
  Eli käyttöön vaan ja sassiin !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy siis ottaa yksi omaan käyttöön ja kokeilla, että miten hyvin toimii :) Kiitos kommentistasi!

   Poista

Lähetä kommentti