Sukat omaan jalkaanTein sukat ihan itelleni. 

Ihan vaan perussukat, ainoa pieni jippo on tuo korinpohjaneule varressa. Omasta päästä silmukkamäärineen kaikkineen.

Lanka: 7Veljestä
Puikot: 4,0mm pyöröt
Tekniikka: magic loop, varpaista aloitetut

Sukkiin tein ristiinvahvistetun kantapään. Varren tekoon meinasi tyssätä, kun ei muka kiinnostanut neuloa. Jalassa nää on ihan täydelliset. Oon kovin tykästynyt tuohon 1o, 1n joustinneuleeseen, kun oikea silmukka neulotaan takareunastaan. Tulee niin hurjan paljon siistimpää -ainakin omaan silmääni.

Ps. Oon yrittänyt matkia Hulluavillasukkanaista ja kirjoittaa vihkoon kaikista neulejutuistani mm. silmukkamääriä ja niin edelleen. Toimii! Saiskohan ton pysyväksi tavaksi..

Pps. Sain muuten vastauksen Alpaca Silkiä koskevaan palautteeseen Lankamaailmasta ja saan käydä vaihtamassa kerän toiseen väriin. Taidan palauttaa koko pipon samalla, kun en sitä kuitenkaan halua W:n päähän laittaa. 

Kommentit

 1. Onpa ihanan näköiset sukat! Tuo kantapää on tosi nätti :D ja varret on hauskat.
  Hyvä, että saat käydä vaihtamassa tuon langan - toivottavasti toinen väri ei tuo samaa ongelmaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nää on aikasta kivat jalassakin :) Juu, täytynee joku päivä suhailla junalla Oulunkylään siis :)

   Poista
 2. Tuo langan väri♡! ihanat sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, mä oon tykästynyt tähän sinappiseen sävyyn jo aikaa sitten. :) Novitalla muutenkin nyt ihan kivoja sävyjä syksyn langoissa :)

   Poista
 3. Ihanan väriset!!! Täytyy kans hakea tuota väriä :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat. Tykkään etenkin kantapäästä (pitää muistaa kokeilla seuraaviin sukkiin) ja väristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä tykkään tehä melkeinpä aina tuollaisen ristiinvahvistetun kantapään, se on paljon nätimpi ku "tavallinen" vahvistettu kantapää :)

   Poista
 5. Nin kaunis syksyn väri, tykkään ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään! Tää sinapin sävy on jotenkin niin mukavan lämmin :)

   Poista
 6. Ompa kivat sukat ja ihanan väriset! Mun on kanssa pitänyt ottaa käytttöön Hullunvillasukkanaisen vinkkaama muistivihko kaikkien minun post-it lappujen tilalle, mutta en toistaiseksi ole vielä saanut aikaiseksi. Post-it lappujen sijasta olen kyllä alkanut merkkaamaan muistiinpanoja Ravelryyn. Se on ollut aika kätevä työkalu. :)

  Ja vitsi en ole vieläkään päässyt vierailemaan tuonne Lankamaailmaan. Täytyy kyllä ottaa itseä niskasta kiinni ja suunnata sinne joku päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nää on kyllä mukavat jalassakin :) Ja tuo vihkoon kirjoittaminen on aika kiva, voi sieltä aina katsoa miten on kantapäät tehnyt jne :) Ravelryyn en oo toistaiseksi omia ohjeitani kirjoitellut, en vielä halua niitä kaikkien nähtäville ;)

   Suosittelen kyllä sitä Lankamaailmaa... :) Sieltä löytyy vaikka ja mitä!

   Poista
  2. Juu en minäkään ravelryyn sen enempää ole kirjoitellut kuin sukista esim. silmukka määrät, kerrosten määrät ja jos olen tehnyt kantapään jotenkin erikoisesti niin kantapään silmukkajaot ym. Lähinnä vain itselle muistiksi, että osaan tehdä toisen samanlaisen jos ei ihan heti toista sukkaa neulo. Kätevämpi etsiä tiedot Ravelrystä kuin niistä Post-it lapuista, jotka aina hukkuvat kriittisellä hetkellä. :)

   Poista
  3. Post-it lappusilla on kyllä varmasti tapana hävitä ;) Ehkä jossain vaiheessa alan kirjoittamaan muistiinpanot ravelryyn, toistaiseksi tuo vihko toimii kivasti, kun voin piirrellä sinne kaavioitakin :)

   Poista

Lähetä kommentti