Apua, ne lisääntyvät!





Pitsiliinat nimittäin. 
Ne alkoivat sikiämään ihan yhtäkkiä. 
Kaikenlaisista jämistä niitä syntyykin. Ja vähän vähemmän jämistä. 

Vihreä liina on Wollmeisea, jota jäi yli W:n villatakista. Muut on puuvillaa, paitsi okran väriset, joissa on ainakin silkkiä lisänä. Okran värisiä on pingottumassa kaksi lisää, ne pääsevät mahdollisesti tabletin virkaa toimittamaan joskus. Ehkä. Ellen sitten keksi pakata pukinkonttiin. 

Mitä sinä tekisit pitsiliinoilla?

Kommentit

  1. Ihania liinoja!! mitäkö tekisin? verhoja olen kauan halunnut kokeilla tehdä yhdistelemällä pitsiliinoja. Tyynynpäällisiä myös. Torkkupeitonkin voisi saada aikaan yhdistelemällä liinat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöytäliina on käynyt ajatuksissa, torkkupeittoa näistä ei kyllä vielä oikein saa.. :) Pitsiliinoista taiteillut verhot kuulostaa jänniltä!

      Poista
  2. Vaatteisiin, pipohin ja kangaskasseihin. Upean näköisiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangaskassiin oon harkinnut kokeilevani, mutta en oo päättänyt vielä.. Pipo on hyvä idea! :)

      Poista
  3. Ihania liinoja! Itse olen pitänyt juurikin isoja tabletteina, pieniä tuikkukynttiläjalkojen alla eristämässä kuumaa pöydän pinnasta, lasinalustoina.... tai sitten ihan muuten vaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Täytyykin fundeerata :) Nämä eivät oo mitään älyttömän isoja, mutta mutta.. Aika näyttää :) Kynttilöitä en vieläkään uskalla polttaa, koska kissat :D Mutta ne on kyllä nyt rauhoittuneet huomattavasti, kun saavat pihalla temmeltää. Ei oo tarvinnut komentaa rauhoittumaan sisällä ;)

      Poista
  4. Jonkun ihanan tyynynpäällisen ehkä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahdollisesti, kyllä. :) Jos olis joku kivanvärinen (tai valkoinen) pohja, jonka päälle virittelis pitsiliinoja... Harkintaan menee :)

      Poista
  5. Painaisin liinalla pitsi pintaa keramiikkaan. Kulhoja ja vateja, maljakkoja ja vaaseja. Erilaisia liinoja, erilaiset kuviot pintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska idea, jos sattuu keramiikkaa harrastamaan! :)

      Poista
  6. Ihania liinoja! Tuollaisistahan tulisi kiva matto, kun niitä olisi tarpeeksi :)

    VastaaPoista
  7. Oi oi oi. Ihania !

    Mun on ollut tarkoitus tehdä pitsiliinoista epäsymmetrinen pöytäliina Tyynelään. Mutta se ei kyllä oo parin ekan jälkeen edistynyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun ideasta mulle tulikin se pöytäliinaidea mieleen ;)

      Poista
  8. Tee bambulankasta, niin toimii vähän hienompana rättinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tykkää tehdä bambulangasta juuri mitään :D Liian pehmoista, liukasta ja löysää mun käsille.. Muuten kyllä..

      Poista
  9. Wau, ihana syyspäivän väripläjäys! Tosi kauniita, ja niin siisti käsiala:) mulla on täällä sukkatehdas käynnissä, niin saa pienet jalat jouluna lämmikettä. Siis ystävien lapsille nämä menevät, mummo onneksi huolehtii tämän oman pienen varpaiden lämmöstä.




    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti! :)

      Munkin tarttis kai sukkia kohta taas tehdä, mutta eeen ihan vielä :)

      Poista
  10. Ihania liinoja! Kävin hakemassa inspiraatiota näistä saamistasi kommenteista. Minulla odottaa yksi kullankeltainen kirppikseltä löytynyt liina omaa paikkaansa. Näyttäisi hienolta mustalla pohjalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kullankeltainen tosiaan sopii mustan kanssa :) Miksei toki valkoisenkin kanssa? Tai vastavärin kanssa? :)

      Poista
  11. Minä saattaisin käyttää kattausliinoina, jos on sopivan kokoisia. Jos niille ei keksi muuta käyttöä, niin puuvillaisia voi käyttää myös siivousrätteinä. Onhan ne toki aika kauniita sellaiseen tarkoitukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kattaukseen kai tää malli on alunperin tarkoitettukin :) Langan paksuudesta riippuen tulee joko pienempiä tai isompia liinoja, näistä okran väriset ja tuo tumman sininen sopisivat kattaustarkoitukseen :) Siivoukseen en oo vielä oppinut itse tehtyjä liinoja käyttämään.. Bambutiskirätit on kyllä noin muuten käytössä :)

      Poista

Lähetä kommentti