Uusi kalenteri!


Ei nyt ehkä niinkään käsitöihin liittyvää, mutta melkein. Olen jo vuoden verran tuskaillut, kun en löydä kaupoista kalenteria, jonka haluaisin. Olen kolunnut niin kirjakaupat kuin perusmarketitkin, mutta ei vain mikään iske. Tylsiä, pieniä, isoja.. Ei vain mulle sopivia.

Sitten muistin sivuston persoonallinenkalenteri.fi ja löysin ongelmaani ratkaisun! 

Siellä saa siis itse suunnitella kalenterinsa kansikuvasta lähtien. Voi ladata joko oman kuvan (myös Instagramista suoraan!) tai käyttää valmiita kuvia. Minä käytin valmista kuvaa. Sisäsivujen teeman voi niinikään valita itse, niitä onkin melkoinen läjä! Alkusivuille saa haluamansa tekstin, esimerkiksi tuollaisen, jonka itse valitsin. En jaksanut alkaa keksimään mitään hienompaa (eikä ollut aikaakaan, kun pikkumies ei malttanut kovin kauaa itsekseen puuhailla ;) ). Kalenterisivujen alaosaan saa myös itse valittua mitä haluaa. Esimerkiksi treenit, viivat, to-do -listan yms. Viimeisille sivuille voi myös valita mitä haluaa. Minä valitsin yhteenvedot vuosista 2015 ja 2016, viivoja ja värityskirjan! 

Mun mielestä erityisen vinkeän tästä tekee se, että kalenteriin saa valmiiksi merkityiksi esimerkiksi tärkeimpien ihmisten syntymäpäivät, tai halutessaan vaikka koko Fb-kaverilistan synttärit! Facebookista nimittäin saa ladattua syntymäpäivälistan. Myös osoitteet saa takasivuille halutessaan. Listat jäävät sivustolle talteen, jolloin uuden kalenterin tilaaminen on helppoa :) Muitakin listoja voi tehdä, esimerkiksi vuosipäivistä. 

Tämä ei suinkaan ole maksettu mainos, vaan yksinkertaisesti erittäin tyytyväisen asiakkaan kokemus kalenterin suunnittelusta ja tilaamisesta :) Oon enemmän kuin tyytyväinen saamaani kalenteriin ja taidanpa tilata kalenterini tuolta jatkossakin. Kalentereita saa eri mallisia ja esimerkiksi seinäkalenterin. :) Myyvät ne myös mm. kyniäkin. 

Niin, ja niitä käsitöitäkin on tulossa, odottakaahan vain :) 

Kommentit

 1. Kalenteri vaikuttaa tosi hienolta. Itselläni oli sama ongelma aikoinaan, joskus jopa tein itse kalenterin ostamalla vihon ja askartelin kuukaudet sinne omin kätösin :) se oli aika työlästä ja samalla hiipui koko kalenteri innostus. Nykyään kalenteri on palannut elämään työn puolesta :) Mutta meillä on kotona pöytäkalenteri mihin merkitään menot tms. niin tuollainen voisi olla hyvä idea mihin saisi jo valmiiksi kaikki tärkeät päivät kirjattua.. Kiitos siis vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ois aikaa eikä jaksamista tehdä kalenteria itse mihinkään vihkoon, mutta täytyy myöntää, että tuo on kyllä käynyt mielessä. Oon opetellut käyttämään puhelimen kalenteria, mutta ei se ole lähellekään yhtä kiva kuin oikea kalenteri. :)

   Poista
 2. Kiitti vinkistä, tuo on tosi hyödyllinen ja erittäin kiva<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä :) Löysin aikoinaan ekaa kertaa tuolle sivustolle nimenomaan blogien kautta itsekin.

   Poista
 3. Mä jo kertaalleen yritin tuolla tehä mutta vammapäällä meni hermot koska valikoima oli niin suuri :DD En osannut päättää.
  Jossain vaihees kyllä tilaan tuolta, siihen saakka käytän tota mun ja A:n yhteistä puhelimissa olevaa kalenteria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule.. mulla oli ihan sama :D Koitin aiemminkin tehdä, mutta äh, se valinnanvaikeus! Voisin kuvitella, että sä tykkäisit niistä design-malleista siellä, kun ovat sellaisia värikkäitä :)

   Poista

Lähetä kommentti