Broken seed stich -sukat, vihdoin!

Kauan siinä menikin, mutta sainpas pääteltyä ja kuvattua nää broken seed stich -sukkani. Tuun aina hieman jälkijunassa näissä trendeissä, kauankohan näitäkin sukkia on pyörinyt blogeissa ympäri maailman.. 

Varpaista varteen tein yhtä aikaa pyöröpuikoilla. Lankana Gjestal Maija. Täytyypä vain sanoa, ettei ennen oo niin montaa solmua Maija-lankoihin sattunut kuin näissä. Sekä yksivärisessä että kirjavassa langassa oli solmuja ihan riittävästi, enkä edes koko keriä käyttänyt. No, sukat jäävät mahdollisesti omaan käyttöön, niin ei tarvitse solmuisia sukkia jaella sukulaisille. 

Tekniikka oli tosi helppo ja valmista tuli muutamassa illassa. Tosiaan vain tämä kuvauspuoli jäi odottamaan itseään, mutta nyt on sekin tehty. 

Seuraavat broken seedit on jo tulossa.. Vaihteeksi Gjestalin Janne -langasta. Erilaiselta näyttää neulos paksummalla langalla, mutta hauskat niistäkin tulee.

/// Ja mitähän ihmettä mun kuvanlaadulle on yhtäkkiä käynyt?! "¤&#&%# sentään. Kirjoitustilassa näyttää priimalta, mutta julkaistuna yhtä mössöä.... 

Kommentit

 1. Hienot on! Kokeilepa valita kuvasta "alkuperäinen koko", mulla se auttoi. Siis jos sulla on kuvat määritetty tietyn kokoiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy kokeilla! Just tällä hetkellä mobiiliversiossa kuvat näyttää normaalilta, täytyy jossain vaiheessa katsoa koneella.

   Poista
 2. Niin kivat sukat olet saanut tehtyä että oi että :))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti