Hetkinen....


Pientä tietoteknistä ongelmaa viime aikoina ollut.. Läppäri sanoi sopimuksensa irti ja pelittää suht ok n. 5min, jonka jälkeen ei avaa sivuja ja ohjelmat jumittaa niin pahasti, ettei työskentelystä tule käytännössä mitään. 

Olohuoneen mediatietokoneella koitan tässä kirjoitella, vaan eihän tämä ole ollenkaan sama asia, kun tietokoneen ruutuna toimii televisio ja kone on kaukana, kun minä taas istuksin sohvalla. 

Koitan jotain ratkaisua tilanteeseen keksiä, uutta konetta kun ei kuitenkaan ole varaa ostaa.

Miehellä on läppäri, mutta salasanasta ei mitään hajua kummallakaan meistä, eikä se enää kyllä mitään pelastaisikaan, kun meni täysin jumiin, kun koitettiin levyltä asentaa uutta Windowsia. Tiedä sitten miten senkin koneen saisi eloon. Se on kuitenki melko uusi siinä mielessä, että sitä ei ole juurikaan koskaan käytetty muutamia tunteja enempää. 

Nyt sukellan ompeluksien pariin. Äitini kävi tänään ja kädestä pitäen opasti W:n housujen teossa. Sainkin mielestäni ihan hyvää jälkeä aikaiseksi. Tuossa odottelee nyt kankaat, resorit ja kone, jospa kokeilisin edes kankaat saada leikattua ja hieman ompelua aloitettua. Ehkäpä hurahdan ompelemiseen, kuka tietää. Tähän asti ei olla kovin hyviä kavereita Singerini kanssa oltu, mutta ehkä asiaan tulee muutos :) 

Hauskaa torstai-illan jatkoa kaikille! 

(Kuva on W:n 1v-kuvauksista, jonka toteutti ihana Sara! Kiitos  vielä <3)

Kommentit

  1. Voi vitsi mikä kuva! Niin ihana pikku-W <3
    Ja hyvinhän tuo kaveruus Singerin kanssa on sujunut :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti