Kappani on aluillaan

En tiennyt minäkään pari viikkoa sitten. Mutta sitten sain kuulla siitä. On kuulemma melko kovassa huudossa. En oikein innostunut. Mutta innostuinpa sitten kuitenkin! Pyöriteltyäni päässä tarpeeksi monta huivin mallia ja mietittyäni kaapissa olevia Isagerin Alpaca 2 keriä päädyin aloittamaan oman Kappani. 

Teen ohjeesta poiketen 2,5mm puikoilla (hullu) ja lankaakaan ei ole ihan tarpeeksi, mutta uskoisin näistä tulevan ihan passeli kuitenkin.

Aloitin harmaalla, mutta mitenkäs nuo kaksi muuta väriä menevät? Harmaa, vihreä, ruskea oli alkuperäinen ajatukseni, mutta onko tuo harmaa, ruskea, vihreä sittenkin parempi? 
Kummin päin sinä laittaisit?
 Ehdotuksia otetaan vastaan. Vaan meneehän tuossa harmaassakin vielä sen verran aikaa, että ei tässä kiire ole. Ehdin vaihtaa mielipidettäni montakin kertaa ;) Vähän meinaa jo puuduttaa, kun tiedän miten suuri työ on edessä, mutta koitan olla positiivisella mielellä ja lopussa urakka -toivottavasti- palkitaan, kun saan käyttööni huivin, joka onkin itseasiassa vaatekappale! 

Kommentit

 1. Itse jatkaisin harmaan jälkeen tuolla ruskealla ja lopuksi vihreää. Ihana väriyhdistelmä muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään kovasti näistä väreistä! Kerrankin osasin tilata jotain viksua lankaa ;) Hmm.. täytyy miettiä tuota värijärjestystä..

   Poista
 2. Harmaa-ruskea-kelta. :) Mulle kävi samoin, että ensin en innostunut Kapasta ja sitten olikin yhtäkkiä pakko aloittaa se. Nyt oon toisessa värissä ja etenee hiiitaasti. Teen neljällä värillä, ellen nyt sitten kyllästy kolmannen värin jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hitaasti tuo kyllä varmasti sujuu! Siksi koitan jo nyt pitää tsemppiä yllä. Onneks niitä lisäyksiä pitää tehdä.. vaan kyllä on käynyt mielessä jo palmikot sun muut, millä sais vähän mielenkiintoa :D

   Alan ehkä hiljalleen itsekin kallistumaan tuohon harmaa, ruskea, vihreä -yhdistelmään... hmm.

   Poista
 3. hitaasti edistyy munkin oma näiden kaikkien muiden kyjy-töiden keskellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mullakin pari muuta kesken, mutta kun ei innosta...

   Poista
 4. Kauniita sävyjä! Omaan silmään harmaa-ruskea-vihreä näyttää parhaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin nää sävyt on ihania :) Saapa nähdä.. ehkä päädynkin tuohon ehdottamaasi järjestykseen.

   Poista
 5. Minä tilasin Huivileikki-kirjan pari viikkoa sitten, olen tässä kovasti miettinyt, mikä sieltä olisi ensimmäinen "kohteeni". Kappa näytti hauskalta, mutta se työmäärä vähän hirvittää, kun en ole kovin nopea neuloja. Sun väriyhdistelmä on muuten aivan ihana! Odotan innolla tämän työn valmistumista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on kyllä isotöinen, mutta toisaalta helppo neuloa missä vain. :) En mäkään nopea neuloja ole! Näistä langoista ei ihan ohjeen mukaista tule, mutta eiköhän tämäkin lämmitä :)

   Poista

Lähetä kommentti