Peräti kahdet sukat..Voihan järkytys. Mistä tietää, että ei oo hetkeen tullut neulottua (tai kuvattua) sukkia.. No siitä, että niiden kuvaaminen on järjettömän vaikeaa! Siis herranjestas sentään, ensinnäkään asennot ei oo sit niinku mitenkään päin hyvin, käsi tärisee ja kaikki tuntuu vaikealta.. Nämä kuvat olivat nyt ainoat, jotka kehtaa edes jotenkin päin julkaista :D Ensi kerralla sitten paremmin..

Palmikkosukat on neulottu Onionin nokkossukkalangalla ja 2,5mm puikoilla. Lanka itsessään oli oikein mukavaa neulottavaa, välillä vain häiritsi valkoiset kuidut, joiden ilmestymisaikana langan väri ei juurikaan näkynyt. Onneksi kyse oli vain muutaman silmukan ongelmasta kerrallaan, mutta olisin kyllä toivonut tasavärisempää lankaa. Sukat on omasta päästä toteutettu, edellisestä palmikosta on varmaankin pari vuotta aikaa - vähintään.

Kirjoneulesukat on Villestä ja puikot 4mm. Hurja kontrasti muuten, 2,5mm puikoista siirtyä 4mm paksuihin puikkoihin. Tuntui todella kömpelöltä koko homma ensi alkuun, mutta hyvin siitä lähti sujumaan. Kirjoneulekin onnistui hyvin (paremmin kuin mitä kuviin sain vangittua), ainoastaan jalkaterässä on hieman liian tiukkaa, mikä nyt ei kyllä käyttöä haittaa. Pysyvätpähän jalassa :) Värinvaihdon toteutin pakon edessä, koska harmaa loppui. Olisin halunnut kokoharmaat, punaisella kirjoneulekuviolla. Ensi kerralla sitten. Muuten tuo lanka oli hurjan kivaa neuloa ja isoilla puikoilla tuli nopeasti valmista. 

Taas on yhdet sukat aloitettu, katsotaan milloin ne valmistuvat. Tässähän saattaa jopa saada vuoden sukkatavoitteen täyteen tätä vauhtia!

Joko muilla on joululahjat valmiina?

Kommentit

  1. Onpa ihanat - tykkään tosi paljon noista harmaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne harmaat onkin kivat :) Ja jäävät omaan jalkaan :D

      Poista

Lähetä kommentti