Pipo nro. 1

Jep, numero yksi. En nimittäin ole koskaan ennen tehnyt pipoa! :D En ole jotenkin vaan viehtynyt ajatuksesta, mut nyt sain jonkun ihmeellisen inspiraation, kun kävin ostamassa ihanan paksua ja pehmoista lankaa :)
Mallin otin uusimmasta Novita -lehdestä. Langan vyötteen perusteella suositeltiin puikkoja kokoa 10, mut eihän mulla nyt sellasia ollut, enkä köyhänä opiskelijana halunnut sellaisia mennä ostamaan. Aloitin työn 40cm pyöröpuikoilla, kokoa 3.5. Tiedän, pienet ovat. Ekojen kavennusten jälkeen otin käyttöön sukkapuikot kokoa 4 (muistaakseni) ja niillä tein pipon loppuun.

Työhön tuli pari virhettä, jotka johtuivat liian intensiivisestä hömppäohjelman seuraamisesta :D Mutta koska huomasin asian aivan liian myöhään, en viitsinyt tehdä sille mitään. Onpahan persoonallinen sitte ;) Ite tykkään :) Tästä tuli juuri niin muhkea kuin halusinkin!

Kommentit

  1. Näyttää tosi lämpimältä ja kiva väri...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Joo, lämpimän nimenomaan halusinkin :) Mua ärsyttää, jos on pipo päässä ja jostain välistä pääsee tuulemaan korviin kuitenkin. Mut nyt ei ainakaan eilen ollut sitä ongelmaa (:

      Poista

Lähetä kommentti