Kuntoilukärpänen puri!

Ihan totta! Mä oon tällä viikolla käynyt jo kaksi kertaa kuntosalilla :) Tänään menen myös ja huomennakin ajattelin! Oon tainnut hieman seota :) Mutta jotenkin siihen jäin koukkuun toisella kerralla. Maanantaina, kun tulin tuolta Liikuntamyllystä kotiin, olin superhyvällä tuulella. :) Teki mieli hymyillä kaikille vastaantulijoille -hymyilinkin (: Askel oli kevyt ja mieli virkeä. Kotiin päästyäni höpöttelin miehelle ummet ja lammet, kaikkea mahdollista, kun teki niin kovasti mieli höpöttää. :)
Ostin silloin maanantaina salilta  tullessani hieman siemeniä ja multaa :) Ostin myös kaksi pientä purkkia, basilikalle ja ruohosipulille. Saas nähdä alkaako ne edes itämään, kun en ole koskaan mitään yrttijuttuja kasvatellut.. Ohra alkoi itämään jo keskiviikkona! Nyt torstaina aamulla purkissa on melkein 1cm alut jo joissain! :) Aika kivaa.

Tänään lupasin mennä mummolleni Hyvinkäällä käymään.. Ensin piipahdan koululla ja salilla :) Katsotaan, josko vetäisin jonkinmoista yhteenvetoa treeneistä loppuviikosta. Voi olla etten vielä viitsi, on niin alkutekijöissään koko harrastus. Treenaan sitäpaitsi melko yksipuolisesti, pääasiassa vain reisiä, peppua ja yläselkää.. Mutta jostain se on aloitettava? :)

Kommentit