Yllätin itsenikin!


Joo, mä tein amigurumin! Mä en oo koskaan ollu kiinnostunu noista. Siis en koskaan :D Mut meil oli lauantaina naapuri kuoharipullon ja parin siiderin kanssa + tyhjennettiin konjakkipullo... ni sunnuntaina oli sitten pieni krapulanpoikanen :) Ei mikään paha, mut sellanen väsyny ja voimaton fiilis. Niinpä päätin sit alottaa tällasen projektin!


Sunnuntaina olin saanut tehtyä jo vartalon, kädet ja jalat. Tänään sitten ahkerana tyttönä virkkasin korvat ja hännän. :) Käsiin ja jalkoihin laitoin "painoksi" puu- ja lasihelmiä. Ne myös kilisee hauskasti!


Mulla on vain yksi ongelma. Silmät. Ostin nappeja silmien tekemistä varten, mut ei tälle napit sovi! :o Näyttää niin friikiltä ja pelottavalta, etten uskaltais itsekään leikkiä tällä, saati sitten kummipoika! (Olettaen, että vanhempansa suostuvat ottamaan tämän lelun kotiinsa ;) ?)

Ajattelin, että napit olisin saanut ommeltua tarpeeksi hyvin kiinni, etteivät ne tippuisi poitsun leikeissä.. Mutta nyt näyttää siltä, ettei tää pupunen saa silmiä lainkaan. Vai onko teillä vinkkejä? Mähän ihan alunperin suunnittelin et kirjon sille simmut, mutta ei se oikein luonnistunut (vaikka sitäkin yritin siinä vaiheessa, kun ne oli vielä helpoin tehdä..)

Kommentit

 1. Askartelukaupassa myydään leluille "oikeita" silmiä. Käy siellä kurkkaamassa löytyiskö sopivia. Toi on söpö.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ohjehan löytyy siis osoitteesta: http://piitsu.vuodatus.net/page/Pupu

   Poista
 3. Ompele kangaspyörylät silmiksi? :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana pupu! Mäkin ehdotan kangaspyörylöitä ja ristikko-ommelta suuksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti