Virkattu pikkukassi

Kun sain paidan virkattua valmiiksi ja ommeltua kappaleet yhteen, tuli kamala tuska, että mitä mä seuraavaksi teen :D Nettiä selasin, Ravelryä ja Garnstudion sivuja.. Olen aiemminkin katsellut tätä ohjetta, mutta en vielä ole saanut aikaiseksi ryhtyä minkäänlaisiin toimenpiteisiin sen suhteen..

Eilen heräsin aamulla jo kuudelta (!), koskapa Jedillä oli maha sekaisin ja sain ensitöikseni pestä vähän lattioita. Keittelin aamukahvit ja selailin nettiä. Törmäsin taas tuohon Garnstudion sivuilla olevaan pienen kassin ohjeeseen ja siitä se ajatus sitten lähti :) 
Lankana käytin Novitan Tennesseetä (valkoinen) ja Kotiväki (vaaleanvihreä). Koukku oli nro 3. En ollut ennen kokeillutkaan popcorn-kuviota, mutta se olikin todella yksinkertainen :) Onneksi mulla on todella kätevä Virkkaajan vinkit -kirja, josta löytyy sekä kaikki perusjutut että koristeellisemmat virkkaustyylit. :) Kassin hihnasta tein lyhyen ja pienen ihan tarkoituksella, mun mielestä se on söötti, kun sitä voi roikottaa vain mukana :) Äitinikin on tehnyt tällaisen kassin joskus muutama vuosi takaperin :) 

Hieman oli hankala kuvata, kun ei meinannut ihan kuosissaan pysyä, tungin sinne sitten lankaa sisälle, että sain jonkinlaisen kuvan.. :)

Mitäs pidätte? :)                .. ja mitähän seuraavaksi tekis? :D

Kommentit

  1. Popcorn-kuvio, en oo koskaan kuullutkaan, onpas hauska!

    VastaaPoista
  2. Juu :) Pylväitä, jotka virkataan yläpäästä toisiinsa kiinni.. Hauska oli :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti