Maalauspuuhia

Mä oon jo jonkin aikaa suunnitellut maalaavani pari lipastoa valkoisiksi. Eilen sitten päätin ryhtyä tuumasta toimeen, ihan sairaslomapäivän kunniaksi! (Mulla on oikean olkapään lihas tulehtunut, mutta sehän ei vasenkätistä estä puuhaamasta vasemmalla kädellä ;) )


Mullahan ei tietenkään käynyt edes mielessä ottaa valokuvaa ennenkuin aloin maalaamaan... Johtuen ehkä innostuksesta, se unohtui totaalisesti :D Mutta tämä oli siis ihan perus, puunvärinen klaffipiironki. Nyt se on valkoinen, sopivan rosoisella tavalla! Sisustaa en maalannut, koska en pidä sitä tarpeellisena. Onpahan sitten jännää aina avata se ja todeta, että tuolta se ennen näytti ;)


Tässä epätarkassa kuvassa näkyy tuo toinen klaffipiironki. Se on oikeasti antiikkia, maksoi maltaita joskus vuonna 2005. Äiti osti sen mulle ja se taitaakin olla mun ensimmäinen "oma" huonekalu, joka on kulkenut mun mukana siitä asti, kun muutin pois kotoa 2006.. Siinä on ollut todella komea lakkaus ja ilmeisesti se on petsattu tummaksi. Laatikoiden pohjista näkee oikean värin, joka on melko vaalea. Mun mielestä se on vain kovin synkän värinen, joten meinasin tässä vapaapäivinä hioa sen ja maalata myös valkoiseksi. Toivottavasti en pilaa koko mööpeliä :) 

Tuossa kuvassa näkyy hyvin mun työhuoneen yhden seinän väri. Se oli tuollainen jo kun muutettiin tänne uuteen taloon. Aluksi suunnittelin, että maalaan senkin seinän valkoiseksi, mutta olenkin tykästynyt tuohon murrettuun siniharmaaseen (?). Piirongin vieressä olevassa pinossa näkyy vähän noita Lidlistä ostamiani sisustustarroja, vaaleaa punaista ja seinän väristä sinistä. Kunhan keksin mihin kohtaan ne liimaan, pääsevät ne koristamaan seinää :) 

Kommentit

 1. Ihanaksi olet maalannut tuon piirongin, raikas ja tyylikäs.
  Ja tuo toinen tumma piironki on kyllä ihan tuollaisenaan mun mielestä tosi hieno, itse en maalaisi valkoiseksi!Mutta nää on näitä makuasioita, meillä kotona kun on paljon valkoista ja sitten myös tosi tummaa,joten mua toi miellyttää just tollaisena:)

  Oot kyllä ollu tehokas, koruja ja maalausprojektia, ootko säkin sellainen, että kun oikein innostuu, ei tahdo loppua tulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille toi ei taas noin tummana oikein istu.. Ainakaan tuonne mun työhuoneeseen :o Ja oon mä siitä haaveillut jo monta vuotta valkoisena ;) Joten päätin, että pakko se sitten on maalata.. Nyt siinä kuivuu ensimmäinen kerros maalia, vaatii vielä toisenkin :)

   Ja joo, kyllä mä innostuessani saan paljonkin aikaiseksi. :) Nyt löysin meidän autotallista sellaisen lokerikkojutut, minkä äsken pesin (ollut autotallissa pölyssä varmaan 10 vuotta ainakin!). Siitä puuttuu yksi laatikko, mutta väliäkö sillä.. Se on nyt kuivumassa ja odottaa tuunausta :D

   Poista

Lähetä kommentti