Oma koti kullan kallis

Täytyy kyllä myöntää, että mä oon niiiiiiiin mielettömän onnellinen, kun saatiin tämä talo. Me ollaan saatu tästä just sellanen ku me itse halutaan. Ja pienet muutokset jatkuvat edelleen. Koko ajan tulee uusia ideoita. Sitäpaitsi on aivan mahtavaa, kun mulla ja miehellä molemmilla on samanlaiset mielipiteet sisustusjutuista, ainakin pääpiirteittäin :) 

Eilen me ostettiin lamppu. Alunperin suunniteltiin sitä keittiöön, mutta sen paikka löytyikin olohuoneesta. Sitten mies alkoi tänään aamulla saada upeita  visioita siitä, miten se sisustaa olohuonetta sen lampun ympärille. Tässäpä kuva siitä.


Laminaattia vaan seinille. Ikeasta työpöytä ja tuoli. Loput meiltä löytyikin kotoa. Nimittäin innostusta ja osaamista :) Käännettiin vielä akaasiapuinen senkki työpöydän selkää vasten, saatiin rajatumpi vaikutelma. Ihan mielettömän upea, valokuvasta ei edes välity se oikea tunnelma :) 

Lampaantalja on aito, ostettu entiseltä työkaverilta. Se kasvattaa lampaita, ne päätyvät jossain vaiheessa lihoiksi ja taljoiksi. Myös villaa se kehrää niistä. Ja sen kanojen munat on ehkä parhaimpia ja aidosti luomuimpia mitä oon koskaan syöny :)

Näin meillä maanantaina!

Kommentit