Uuden opettelua

Mä en oo koskaan ollut erityisen innokas neulomaan. Virkkaaminen on ollut se mun juttu nyt muutaman vuoden. Mutta nyt oon neulonut kaksi tuubihuivia ja innostuin eilen yrittämään palmikon tekemistä. 

No eihän se aluksi meinannut onnistua millään. Koita nyt vasenkätisenä opetella neulomaan oikeakätisesti jotain ihme juttua, missä pitää käännellä ja väännellä. Ei meinannut mennä mun aivoihin. Mutta meni kuitenkin!


Tässä on ihan itse suunnittelemani huivin alku :D Helmineuletta, keskellä paksu palmikko.. Ajattelin, että jos mun innostus vain riittää, niin tästä tulee tällainen kapea ja pitkä huivi.. Saapa nähdä :) Kiva sitä on neuloa! 

Eilen sain mieheni houkuteltua lankaostoksille! Okei, oikeasti käytiin hakemassa kaupasta muutakin, mutta keksin sitten matkalla, että mähän ostelen muutes lankojakin ;) 


Tuo Novitan Polku näytti ja tuntui niin mukavalta, että oli pakko ostaa kaksi kerää sitä, vaikka värinä toi "munakoiso" ei ehkä ole se mun omin väri.. Tai sitten oon alkanut pitämään sinisen sävyistä?


Novitan Säde on mielenkiintoinen lanka. Tuntui ihanan pehmeältä, niin piti napata kaksi kerää sitäkin. Ja tuo Novitan Rose on tietty syksyn trendiväri :D

En vielä ole yhtään suunnitellut mitä näistä tekisin.. Jotain mielekästä, mutta ei liian vaikeaa. Aika näyttää :)

Kommentit

 1. Sulla on jo niin syksyiset kudonnat meneillään:)
  Ihania lankoja, alkaa ihan sormet syyhyämään.Kivaa nähdä mitä noista langoista syntyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on! Mä oon niin syksyihminen, ettei oo tosikaan. Musta on ihan parasta kiskasta villasukat jalkaan, neule päälle ja istuu sohvan nurkkaan tekemään jotain :)

   Poista
  2. Jep, syksy on ihanin vuodenaika:)
   Kynttilät palamaan, takkaan tuli ja puikot heilumaan.
   Ja koiran kanssa on niiiiin ihanaa kulkea metsässä(ja kerätä sieniä).

   Poista
  3. Mä en uskalla kerätä sieniä, ku en oikein tunnista niitä.. :D Tai kanttarellin tunnistan, mutta enpä muita. Näin sateisella ilmalla ei kyllä kauheesti innosta lähteä ulos tarpomaan koirien kanssa, etenkin kun on mahdollisuus päästää ne omalle pihalle. Sitäpaitsi meillä tuo toinen ei pidä sateesta yhtään ;)

   ps. mulla on kohta jo metri tota kaulaliinaa...

   Poista

Lähetä kommentti