Pikkuinen potilas

Noniin, kissa haettu kotiin. Herranjestas sitä ruokahalua (piti paastota ennen leikkausta) ja virtaa! "Se voi olla  aika unelias." Nii vissii :D Hirmuinen into sillä olis leikkiä ja riehua, vaan kaulurin kanssa se on hieman vaikeaa. Mut hienosti se menee tuon kaulurinsa kanssa, ajattelin, että olis oikeesti tullu ongelmia. 

Mun oli vielä pakko soittaa sinne eläinlääkäriin, että mitä mä teen, rajoitanko tota liikkumista ja miten, voiko se haava aueta jne. Se sano, et kannattaa vähän yrittää rajottaa, ku se on tokkurainen ni voi satuttaa ittensä. No, minäpä siihen sitten vastasin, että ei oo tokkurasta tietoakaan, kissa on superpirteä, ihan niinkuin ennenkin. "No, ei sitä oikein voi sillä tavalla rajoitta...", oli sitten vastaus. Ja kuulemma kukaan ei ole niille mennyt takaisin sen takia, että olis haava auennut. Joten voin olla turvallisin mielin? Siinä on sisällä sulavat tikit ja pinnassa liima, eiköhän se liimakin aika hyvin kestä..

Huomenna ja ylihuomenna pitää antaa kipulääke, muuta jatkohoitoa ei tullu. Niin ja kauluria täytyis pitää 10-14vrk. Saas nähä, miten käy. 

Kommentit