Rusetin kuulumisia

Leikkauksesta on nyt pari päivää jo. Se saa hienosti syötyä tötterökaulurinsa kanssa. Ja se nukkuu todella paljon. Nukkuuhan kissat muutenkin paljon, mutta tietty leikkaus verottaa ja täytyy levätä, että paranee :)Mikäs oliskaan parempi paikka nukkua ku sohvalla lankakerien kanssa :) Leikkauksesta seuraavana päivänä Rusetti ei osannut nukkua missään muualla kuin sylissä. Kai se koki sylin niin turvalliseksi. Nyt se saa nukuttua jo missä tahansa. Tällä hetkellä taitaa olla omassa kopassaan. 


Tälle päivälle ei enää saatu mukaan kipulääkettä. Eilen ja toissapäivänä annettiin kipulääkkeet, jotka saatiin eläinlääkäristä mukaan.

Eilen illalla annettiin reppanan olla hetki ilman kauluriaan, että sai pestyä itseään. Yllättävän hienosti se pesi kaikkialta muualta paitsi sieltä masun haavasta. Tosin sinnekin piti nenä tunkea pari kertaa, mutta aina oli joku nostamassa pään sieltä pois. Ei siis anneta sen koskea sinne haavaan vielä ollenkaan, ettei tulehdu. Hieman se sitä ympäröivää ihoa pesi. Aika nätisti saatiin laittaa kaulurikin takaisin, mutta kyl siihen kaks ihmistä tarvitaan ;)

Kommentit