Paperinarupalloja ja kuvaamisen opettelua


Tällaisia on tullut tällä viikolla tehtyä. Paperinarupalloja siis. Tässä nyt vain kuvattuna yksi kappale.. Kaksi roikkuu olohuoneen ikkunassa, yksi keittiön ikkunassa.. Ja tämä yksi ei ole vielä paikkaansa löytänyt. Kun olin saanut liimassa pyörivän paperinarukerän kerittyä ilmapallon ympärille, päätin vielä ripotella Tiimarista ostamaani kimalletta koko komeuden päälle :) Täytyy sanoa, että antaa heti vähän enemmän joulufiilistä näihin muuten melkein lähes mustiin palloihin :) 

Ja sitten muutamia tunnelmakuvia..
ps. Näihin kuviin oon yrittänyt säädellä kameraa parempien kuvien saamiseksi. Myös koneella hieman lisäsin valoisuutta ja jotain. Mä oon surkea näissä jutuissa, mutta joitain kivoja vinkkejä sain Iiro Rautiaiselta, entiseltä naapurinpojalta, joka nykyään Rovaniemellä asuu ja opiskelee. Ja valokuvaa!

Kommentit

 1. Onpa hieno pallura :) Meijän äippä on kans tehny tommosia paperinarupalloja ja laittanu semmosen ledivaloköynnöksen valoja niitten sisään niin, että tulee semmonen palloköynnös. Tosi kivan säväyksen antaa kyllä tuo glitteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Mulla ei oo tähän hätään ollu mitään led-valoja, joten saavat olla vaan ihan peruspalleroisia ;) Mutta niitä on kiva laittaa roikkumaan ikkunoihin, asetella pöydälle tai mihin vain. Suunnittelin kyllä sellaista, että teen useampia pienempiä palloja ja laitan ne jonkun valohässäkän kanssa sellaiseen puukehyksiseen lasiseinäiseen ns. minikasvihuoneeseen. Ostin sellaisen kesällä ja nyt vasta keksin sille kivaa käyttöä ;)

   Poista
  2. Todella sieviä nuo on tuolleenkin :) ja minikasvihuone kuulostaa kans mielenkiintoselta. Voi kun iteki sais vähä tarmoa jouluvalmisteluihin ja -askarteluihin, tuntuu, että jää kaikki aivan viime tippaan...

   Poista

Lähetä kommentti