Oral-B Pro Expert -kampanja

Jihuu, pääsin tänäkin vuonna osallistumaan Buzzadorin kampanjaan! 

Tällä kertaa kyseessä on Oral-B:n uusi hammastahna :) Odotan innolla paketin saapumista, että pääsen kokeilemaan! En tiedä teistä, mutta mulla on aina jokseenkin eksynyt olo hammastahnahyllyn edessä :D Se valikoima tuntuu ihan valtavalta, miten sieltä pitäisi muka etsiä joku tietty, itselle sopiva hammastahna.

Saas nähdä miten tuo hammastahna toimii käytännössä, mutta sen mainostetaan toimivan kaikilla kahdeksalla suunhoidon osa-alueella. 

"Tuotevalikoiman neljä hammastahnaa suojaavat hampaita seuraavilla alueilla:  reikiintyminen, ienongelmat, plakki, vihlonta/herkkyys, kiilteen kuluminen, värjäytymät, hammaskivi ja pahanhajuinen hengitys. Mikään muu hammastahna ei tarjoa parempaa suojaa kaikilla kahdeksalla alueella."


Joten nyt sitten vain odotellaan pakettia saapuvaksi ja toivotaan, että hammastahna on mainospuheiden veroinen :) 

Kommentit

 1. Minusta taas tuntuu, että hammastahnahyllyn edessä on helppo olla, kun valikoima on niin suppea :D Vaihtoehdoista karsiutuvat automaattisesti kaikki tahnat, joissa on SLS:ää (eli sodium Laureth/lauryl sulfatea), joka aiheutti minulle kuukausittaisia aftoja vuosien ajan. Jätettyäni ko. ainetta sisältävät tahnat puolitoista vuotta sitten aftaongelma katosi saman tien eivätkä ikenet tunnu enää samalla tavalla ärtyneiltä muutenkaan. Voi olla sattumaakin, mutta oltuani kolme päivää joululomalla isän luona sain aftan pestyäni hampaat SLS-tahnalla. Sitä paitsi inhoan vaahtoavia tahnoja muutenkin erityisesti nyt, kun siirryin sähköharjaan..

  Toivottavasti tuo kokeilutahnasi on hyvää tavaraa! Kivaa testailua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä oon huomannut kans, että vaahtoamattomat hammastahnat tuntuvat sopivan mulle paremmin. Toisaalta käytetään millon minkäkinlaisia tahnoja. Mutta pyrin edes joka kolmas kerta ostamaan jonkin vaahtoamattoman tahnan. Mulla ei aftoja kyllä pahemmin ole ollut koskaan :)

   Poista

Lähetä kommentti