Sukat pyöröpuikoilla

Eilen illalla aloitin, tänään valmistuivat. Sukat kaksi yhtä aikaa pyöröpuikoilla. Aloitin varresta, koska en vielä halunnut menettää hermojani varpaista varteen -ohjeiden kanssa.


Kantapäät jo valmiit. Niiden kanssa käytin apuna yhtä sukkapuikkoa, kun piti poimia reunasta lisää silmukoita. Muuten täysin pyöröillä mentiin.


Ja kyllähän niistä ihan sukan näköiset tuli. Nämä ovat lasten kokoa, koska ovat tekniikan opettelua varten tehdyt :) Olis mennyt ikä ja terveys aikuisten sukkia tehdessä ihan jo pelkkien varsien kohdalla ;) 

Lankana Novitan 7Veljestä raitalanka. Herkulliset värit, mutta tuskin näistä väreistä muuta tulee, kuin sukkia :)

Kommentit

 1. On kyllä tosissaanki herkun värinen lanka :) En ees yritä miettiä, miten tuo kahen sukan teko yhtä aikaa onnistuu käytännössä. Minun hahmotuskyky ei vaan riitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa perehtyä aiheeseen :) Jos minä vasenkätisenä ihmisenä osaan neuloa oikeakätisesti nuo, niin ei voi olla maailman vaikein asia :D En osaa sanoa, mitä siinä tapahtuu pääkopassa, mutta ainakin vielä jokin aika sitten neulominen oli jotenkin tosi omituista, kun jouduin kääntämään aivoni ympäri -ajattelemaan oikeakätisesti :D

   Poista
 2. Uusi lukija ilmoittautuu!

  T. Milaliina ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti