Turkoosit sukat!

Mä tein sen! Neuloin aikuisten sukat pyöröpuikoilla yhtä aikaa varresta alkaen.


Nää valmistuivat jo eilen illalla, mutta valon takia sain otettua kuvia vasta nyt aamusella. 


Pyöröpuikoilla tehden näistä tulee täsmälleen saman kokoiset. Eikä tule sitä toisen sukan/lapasen/säärystimen syndroomaa, että se toinen jää aina roikkumaan. Tää tapa sopii mulle äärettömän hyvin. Sitäpaitsi en koskaan oo tykännyt heilua viiden puikon kanssa. Varteen otin aluksi ohjetta Novitan sukkalehdestä. Jouduin aikalailla käyttämään aivojani, jotta sain kuvion osumaan kohdalleen. Mulla kun tuo kerroksen vaihtumiskohta on III ja IV -puikkojen välissä, eikä IV ja I -puikkojen välissä. Totesin kuvion tyhmäksi ja jatkoin oman pään mukaan. 


Kantapään tein ohjeen mukaan. Pyörä, eli kuulemma ranskalainen kantapää. Ei se ihan ehkä onnistunut niin kuin piti, mutta tulipa kokeiltua. Ja lopputulos näyttää kivalta. 


Kiilakavennuksia jatkoin pari kertaa pidemmälle kuin ohjeessa oli, koska ohjeen silmukkamäärä oli vähän isompi kuin mitä ajattelin tarvitsevani. Ohjeessa olis kuvion takia ollut silmukkamäärä 53, niinkuin varressakin, mutta jalkaterässä vähensin sen 48 silmukkaan per sukka :) Ja toimii! 

Oon niin ylpeä itsestäni, ettei mitään rajaa! :D 

Kommentit

 1. Huikeen ihanat!
  Mun on ehkä pakko kokeilla tota tekniikkaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja todellakin suosittelen kokeilemaan :) Tänään aloitin sukat varpaista varteen, kaksi yhtä aikaa, mut saas nähä onnistunko sen kantapään kanssa vaiko en..

   Sähän voit harjoitella tekniikkaa minisukilla ihan syyn kanssa :) Niin mäkin tein, ei vaan ole käyttäjää niille pikkusukille vielä :)

   Poista

Lähetä kommentti