Kesäkengät

Huvikseni kurkkasin Brandoksen sivuille, että minkämoisia barefooteja siellä on tarjolla kesäksi. 
Mulla on yhdet Merrelin Vibram -pohjaiset lenkkarityyliset kengät, mutta haaveilen joistain hieman naisellisemmista. Että vois pitää vaikka mekkojen kanssa.(Kuvat täältä!)

Ah, kyllä kiitos! Hintaa mukavasti 105e, mutta luultavasti joudun tässä jossain vaiheessa tämmöiset tilaamaan.. Niissä lenkkareiden näköisissä on tuolla nilkan takana myös tuollainen resori. Eivät ole hiertäneet sitten ollenkaan. Joten odotukset myös näiden suhteen ovat kovat. 

Nyt kun olen barefootien makuun päässyt, en enää muita kenkiä huoli.. Paitsi joissain pakollisissa tilanteissa joutuu käyttämään esim. korkokenkiä.Kommentit

 1. Rakastuttuani niihin varvasmallisiin en voi olla nyt innostumatta ajatuksesta, että näitä parhauksia saa ilman varvaslokeroitakin! Nuo on tosi nätitkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä :) Mulla on sellaset Merrelin Vibram-pohjaiset lenkkarin näköiset ollu käytössä viime kesänä.. Mutta jos haluis joskus vaikka hameen laittaa, ni nää tämän näköiset sopis ehkä paremmin. :)

   Poista
 2. Hei, tilasitko tällaiset ja oletko tykännyt, jos? Arvon ihan hulluna, hankinko työkengiksi nämä vai Merrelin Lorelei Twinet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo viel tilannut ku ei oo rahaa.. Mut tilaan heti ku on. Ja uskon et nää on hyvät.. tarpeeks ohut ja taipuisa pohja :)

   Poista
  2. En oo viel tilannut ku ei oo rahaa.. Mut tilaan heti ku on. Ja uskon et nää on hyvät.. tarpeeks ohut ja taipuisa pohja :)

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Hei, tilasitko tällaiset ja oletko tykännyt, jos? Arvon ihan hulluna, hankinko työkengiksi nämä vai Merrelin Lorelei Twinet!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti