Semmosta se

Olkoonkin, että ne ensimmäiset varpaista varteen -sukat olivat surkeat, niin kyllä mä jotain olen saanut tehtyä. Aiemmin esittelemäni synttärilanka päätyi huiviksi. Tai siis melkein kaksi kerää sitä lankaa. Koska en halunnut mitään liian isoa ja liian muhkeaa huivia. Tällainen lämmin, sopivan pieni ja kevyt on mulle justiinsa passeli :) 


Oikean puolen kerroksella silmukat lisääntyivät aina neljällä. Oikein kiva siitä tuli! Mä tykkään :)


Meillä on myös "hieman" lunta. Ihan kiva, mutta koiria (tai siis sitä isoa) ei viitsi päästää takapihalle kauheasti juoksentelemaan. Pelkään suunnattomasti sitä hetkeä, kun se tajuaa voivansa kevyesti hypätä vielä näkyvän aidan yli.. Paikoittain se pääsisi astumallakin yli. Hui! 


Mun mies on innostunut hieman kasviksista. Katsottiin englanninkielinen dokumentti tässä yhtenä päivänä. Se kertoi (hyvin jäsennellysti ja ehdottoman tarkasti perustellen) lihan yhteyksistä sydän- ja verisuonitauteihin sekä syöpiin. (Joojoo, kaikki aiheuttaa syöpää ja porkkanaankin voi tukehtua, mutta me ollaan tähän asti muutenkin syöty liian vähän kasviksia). Joten ollaan nyt sitten lisätty kasvisten määrää tuntuvasti. Ylläolevalla lautasella on parsakaalia, quinoaa, kananmunia ja tomaattia. Maistui muutes todella hyvältä!


Ja viimeiseksi kuva yksistä vauvan sukista, jotka muun harjoituskappaleen puutteessa väsäsin. Ihan kivat tuli!

Kommentit

 1. Ihana huivi :) Ja nätit pienet sukat! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis tuo huivi:) Tuli tuosta reikäkuviosta mieleen, että ovat ihan kuin kastepisaroita vihreällä lehdellä.
  Ja tuo parsakaali, kääk, sitä on viime aikoina yritetty omallekkin lautaselle lisätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, eipä ois mulle tullut mieleen kastepisarat :)

   Parsakaalihan on hyvää! Koitapa keittää se ja ripauta päälle hieman vaikkapa yrttisuolaa, ah nam!

   Poista

Lähetä kommentti