Omasta päästä

Uusimmassa Novitassa oli aivan ihana pitsineulepaita Miami -langasta. 
Yritin tehdä sitä, mutta pitsineule tuntui liian haastavalta. Se onnistui kyllä, jos täysillä keskityin, mutta halusin silti jotain vähän helpompaa, koska haluan neuloessani pystyä ajattelemaan myös jotain muuta, kuin vuorossa olevaa mallikertaa. 

Etsin sopivaa neuletta. Etsin ja etsin. Halusin sellaisen kivan kevyen, pitsineuletta kuitenkin. Eipä löytynyt. 

Loin silmukat yhden ohjeen mukaan, nappasin pitsikuvion toisesta ja aloin tekemään omasta päästäni paitaa. 
Etu- ja takakappaleen teen pyöröpuikoilla, nyt tehtynä on n. 18cm ja vaikuttaa lupaavalta. Mallikerta on todella yksinkertainen, mutta kuitenkin siinä on sitä jotain, josta tykkään. 
Anttilassa oli Miami -langat tarjouksessa, 2e/50g kerä. Hamstrasin sitä 8 kerää. Hihat suunnittelin tekeväni yhtäaikaa, ettei käy niin, että lanka loppuu kesken. Tuleepa sitten saman mittaiset hihat. Niiden ei kuitenkaan täyspitkät tarvitse olla. Saas nähdä milloin tämä valmistuu :) 

Hauskaa lauantaita!

Kommentit

 1. Hienoa luovuutta!
  Kiva nähdä millainen on lopputulos.
  Itse ostin tänään Bambua, ja nyt miettiimiettii ankarasti, mitä siitä tekisi.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muakin jännittää lopputulos :D Mutta tuo Miami on kyllä ihanaa lankaa <3 Tee Bambusta vaikka rättejä? Tai peitto vauvalle? Tsekkaas tämä: http://www.straw.com/cpy/patterns/baby-child/merino5-bear-baby-blankt.html

   Poista
 2. Ihanalta näyttää! Ja Miami on ihan mahtavaa lankaa :) Itsellä on tuota myös useaa väriä varastoituna. On ehdotonta suosikkiani amigurumien teossa, muuta en enää niiden tekemiseen käyttäisikään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, amigurumeihin oon kuullut tuon olevan ihan paras. Mutta mä en niistä koskaan sen kummemmin innostunut.. :) Tuosta tulee todella mukavan tuntuinen neulos, ehkäpä se tuntuu yhtä kivalta myös kesällä :)

   Poista
 3. Onpa se keväinen! Jotenkin tuli heti sellainen fiilis kuvista, vaikkei olla tavattukaan, että neule on ihan sinun näköinen! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti