Merrel Wonder


Jei! Tänään ne tulivat! Mun uudet ihanaakin ihanammat kengät :)


Kävin yhtenä perjantaina miehen kanssa Retkiaitassa ja pääsin sovittamaan näitä kenkiä. Löysin sopivan koon, mutta siellä ei ollut näitä kuin mustina oikeassa koossa. Siispä tilasin omani Brandokselta.


Otin tietoisesti hieman suuremman koon. Lenkkarin malliset Merrelin barefootini ovat ehkä puoli kokoa liian pienet, mutta muuten vallan mainiot. Näissä päätin nyt sitten käyttää kokoa suurempaa ja ainakin pikkuisella testikävelyllä oli aivan passeli koko. 

Barefooteissahan on tärkeää nimenomaan se, että jalat (varpaita myöten) pääsevät liikkumaan vapaasti. Näissä kengissä tuo reunan "resori" auttaa pitämään kengän tukevasti jalassa.


Äärimmäisen positiivisen yllätyksen kaupassa sain näistä lenksuista! Brandoksen kuvien perusteella ajattelin, että ne ovat jotain kuminauhaa ja toivoin, etteivät ne paina jalan päälle kovasti. Retkiaitassa sovitin ja ihmeekseni huomasin, että näissähän on tuollainen pikkunen kuminauhalenkki, joka kiinnitetään kengässä olevaan nuppiin! Loistavaa :) Kiinnitys ja aukaiseminen tapahtuvat kirjaimellisesti käden käänteessä. 


Kauniit yksityiskohdat ovat tietty bonusta!

Joko sinulla on barefootit? 

Kommentit

 1. Oooh, bf <3 Tykkään! Toivottavasti noita "nättejä" tulee valikoimaan enemmänkin, kun nyt on ainakin Suomessa lähinnä vain lenkkareita. :) Olen ihan hulluna FF-varpaisisiin salilla, mutta ihan pari päivää sitten ostin työkengiksi Merrelin Glove Pacet. Jotain niin parasta! Ei kyllä tee mieli käyttää muita kenkiä! Laitoin jo monia pareja pitämättömiksi jääneitä kenkiä myyntiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on töissä Merrelin Glove Pacet, tosin viime kesän väreissä ;) Tai siis otin ne nyt työkäyttöön, kun sain nuo uudet "arkikengiksi". Luulin, että jalat väsyis kovalla lattialla kävellessä, mutta eipäs väsykään :)

   Poista
 2. Voi, pitäisi joskus kokeilla :) On varmasti tosi hyvät jalassa ja nuo sun ostamat on kyllä tosi söpötkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalkaterä pääsee töihin barefooteissa, joten suosittelen kyllä :)

   Poista

Lähetä kommentti