Nimipäivänä


Tänään olen aamuvuoron jälkeen ollut kuin haamu. Etenkin sen jälkeen, kun söin mahan täyteen hyvää ruokaa. Väsymys johtui siitä, että eilisen iltavuoron jälkeen en kovin hyvin saanut nukuttua. Heräilin jatkuvasti ja odottelin kellon soimista. Kesäflunssa on lähes väistynyt, aamuisin kuitenkin yskittää vielä jonkin verran. 

Jouduin siis ottamaan pienet päiväunet tänään. Ihme kyllä heräsin jo tunnin päästä. Yleensä jos päiväunet otan, ne tuppaavat venymään kolmeen tuntiin. Mitään kovin raskasta en jaksanut alkaa tekemään, joten päädyin neulomaan sukkien varret loppuun. 


Sukat ovat hieman kokeelliset, koska tein ne pienemmällä silmukkamäärällä. Tarkotus oli saada sukista "jalkaa nuolevat" ja sellaiset niistä tulikin. Miehen kommentti oli: "Nuohan eivät edes näytä villasukilta!", eli ilmeisesti onnistuin tavoitteessani. 


Kissojen ja koirien karvojahan näistä löytyy heti, kun mustat ovat. Lankana Novita Nalle. Lämpimiltä tuntuivat, mutta ulkona on lähemmäs 30 astetta lämmintä, joten nämä menevät kyllä hetkeksi kaappiin odottelemaan.

Ensi viikolla on palkkapäivä ja tarkoitus olisi suunnata Lankamaailmaan vähän ostoksille. Ainakin sukkalankoja ja puikkoja. Nykyiset pyöröpuikot, joilla sukkia teen, ovat kokoa 2.5, joten niillä ei kovin paksua lankaa neulota, vaikka mulla melko löysä käsiala onkin. 

Jospa seuraavat sukat olisivat pitkävartiset?

Kommentit

Lähetä kommentti