Mä oon kone!

Mistähän tämä inspiraatio taas kumpuaa.. 
Sateisesta säästä? Kylmästä tuulesta? Vaiko kenties puiden kauniista värityksestä? 

Autumn Innovation -Socks 2


Pahoittelen huonoa kuvanlaatua, mutta pakkohan nämä oli samantien kuvata, kun en ole tainnut koskaan saada sukkia tehtyä näin nopeasti..


Eilen iltapäivällä aloitin näiden neulomisen noin klo 15 aikoihin. Sain tehtyä kiilalevennyksetkin eilen, tänään aamulla urakoin ensimmäisenä kantapäät valmiiksi. Sitten riensimme anoppilaan syömään, jonne tietenkin otin sukantekeleet mukaan. 

Vartta sain jo mukavasti tehtyä siellä, mutta jatkoin sitten vielä kotona. Anoppi tuli meille käymään myös, käytiin tässä meidän lähellä asuntoesittelyssä ja sitten tultiin meille neulomaan. 


Lankana ONline Supersocke. Olihan muuten mukava neuloa! 


Voisin jatkossakin neuloa näitä perussukkia hieman paksummalla langalla, niin tulis ainakin vauhdilla valmista ;) Ainakin noita joululahjasukkia vois harkita paksummasta langasta.. Näissäkin on niin jouluiset värit, että taidanpa aloittaa nyt sen joululahjasäkin täyttämisen :) 

Kommentit

 1. Hui! Olitpa sinä nopea! :) Itse olen nyt ihastunut ohuisiin lankoihin, vaikka aikaa meneekin vähän enemmän ;) Joskus sitten taas paksummista langoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Juu, mä oon nyt muutamat parit tehnyt ohuesta langasta ja ajattelin nyt välityönä neuloa paksummasta langasta jotain. Nämäkin siis kuitenkin 2.75mm puikoilla, että eipä nämäkään kovin paksua ole :D Toisaalta mulla on löysä käsiala ja sen takia valitsen aina pienemmät puikot ku tarttis. :)

   Poista
 2. Wau mikä nopeus :) Mä luulin olevani nopea, kun teen yhden sukan parissa illassa :D

  http://sorminapparyys.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos :D Mä en paljon mitään muuta tuossa viikonloppuna puuhaillutkaan, joten nopeasti valmistuivat :) Joskus kun inspiraatio oikein iskee, niin silloin sukkia tulee kuin sieniä sateella ;)

   Poista
 3. Kauniit sukat syntyivät todellakin nopeasti! 7 Veljestä, Vuorelman Veto ja Janne ovat paksumpia ja erityisen mukavia neulottavia lankoja. Kokeilen aina kädellä, miltä lanka tuntuu, joku väri on pehmeämpi kuin toinen samasta langasta, joten hyviä vaihtoehtoja löytyy edullisestikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllähän noita edullisempiakin lankoja löytyy :) Tuo ONline Supersocke on melko hintavaa, mutta sain ne todella edullisesti Facebookin kautta ostettua :) Tuskin normaalihintaisena ostaisinkaan :) Mulla on ollut pari kerää tuota Jannea, mutta taisivat olla jotain sekundaerää, kun jotenkin huopaantuivat ihan käsissä.

   Poista
 4. Aivan ihana väri sukkaparissasi, ei ihme, että vauhtia piisasi! :o)
  Meitsillä langan väri vaikuttaa sukan valmistumisvauhtiin, kivoista ja itselle mieluisista väreistä on mukavampi tehdä muillekin...
  Olen paksumpien sukkien ystävä (Seiskaveikka oikein hyvä), joten sukat valmistuvat aika vauhdilla. Ohuemmista teen toisinaan lahjaksi, niillä saa kauniimpia kuviomalleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans vaikuttaa väri siihen tekemisen mielekkyyteen :) Nämä "valmiiksiraidoitetut" ovat siitä hauskoja neulottavia, että mielenkiinnolla odottaa, että minkälaista kuviota siihen nyt sitten tuleekaan :) Ohuemmasta langasta tehdään sitten tosiaan niitä luxus-sukkia <3

   Poista

Lähetä kommentti