Muistatko kesän?


Viime kesänä meidän nurmikko oli paljon paremmassa kunnossa kuin edellisenä kesänä. Johtuen ehkä siitä, että pääsimme alusta asti hoitamaan sitä. Kun muutimme tähän taloon kesäkuun alussa 2012, oli nurmikko noin puolen metrin pituinen jo ;) Sitä oli hieman hankala lähteä hoitamaan..


Sain keväällä äidiltäni verenpisaran taimen. Pieni se oli muutenkin, mutta sain sen täyteen kukintaan :) Olin hieman ylpeä itsestäni, kun äidin verenpisara ei oikein menestynyt ;)

Jedi vahtimassa pihaa. Jedi tykkäs olla melkein koko kesän ulkona. Kyllähän se aina yöksi tuli sisälle, mutta muuten se viihtyi paremmin pihalla. Siellä oli viileämpää kuin meillä sisällä.


Tomaatit kuuluivat myös ylpeydenaiheisiin viime kesänä. Äitini ei saanut omia tomaattejaan kukoistamaan, kun heillä ei ollut tarpeeksi aurinkoista ja suojaisaa paikkaa. Me miehen kanssa syötiin monet tomaatit ja maistuivat paljon paremmalta kuin kaupan tomaatit :)Nämä kukkivat alkusyksystä.. En tosin tiedä mikä kasvi on kyseessä. Ainakin yksi hämähäkki löytyy kuvasta, löydätkö? :)
Kommentit

 1. Ihania kesämuistoja - kohta jo ensilumi leijailee. Syksykin on ihana - oikeastaan mukavampi kuin kesä - paitsi tämä syksy...
  Odotan jo talvea ja lunta.
  -kummitäti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se talvikin tulee. Ja syksyn värejä ei kyllä voita mikään vuodenaika.. (Paitsi ehkä se talvi, kun on niin puhdasta..)

   Poista
 2. Ootpa sä ollut varsinainen viherpeukalo! :) Mulla ei varmasti onnistuis ku tapan kaikki sisäkasvitki :D Ku olin lapsi, yritettiin yks kesä kasvattaa tomaatteja. Hyvin se meniki, kunnes pakkanen ehti purasta niitä ennen meitä :( Vaan pari maistiaista saatiin, mutta hyviähän ne oli, tosiaan paljo parempia ku kaupan tomaatit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D En mäkään sisäkasveja saa hengissä pidettyä ;) Kätevää muuttaa vanhaan taloon, jossa on jo valmiiksi piha laitettuna. Tai siis sillai laitettuna, että sieltä löytyy kaikkia ylläreitä, jotka pärjäävät ihan hyvin itsekseen :D

   Poista

Lähetä kommentti