Olympiahuumaa

Meinasin säästää tämän postauksen maaliskuulle, mutta enpäs malta sitten millään! 

Kerroinkin jo neulovani Revontuli-huivia. Neljässä päivässä sain sen tehtyä. Aina olympialaisia katsoessani urakoin sitä eteenpäin ja hurjaa vauhtia se valmistuikin! 


Olympialaisten värit tuntuivat toistuvan huivissa jatkuvasti, siispä täydellinen olympianeule.

Eilen hiihdon parisprinttejä katselessa päättelin huivia. Kädet hikosivat jännityksestä hiihdon lopputuloksen suhteen, mutta niin vain huivikin sai viimeiset silmukkansa. 

Tänään aamusta kostutin huivin läpikohtaisin ja rullasin sen pyyhkeen sisään. Rullan päällä sitten tassuttelin hetken aikaa ja aika kuivaksi tulikin. Pingottelin huivin nuppineulojen avulla sängyn päälle. Ja onpas pingotuksella suuri merkitys! 


Huivin siipiväli on jotain 170cm luokkaa, varmaan ylikin. Mullahan oli ohjetta liian pienet puikot, vaikka langalle suositeltua isommat kuitenkin. Silti mietin, että saanko huivista tarpeeksi suuren ilman lisäkerroksia. Ja sainhan minä. Tuo on ihan täydellisen kokoinen. 


Tosiaan yllätyin huivin helppoudesta totaalisesti. Suosittelen, vaikka itsekin kovin epäileväinen aluksi olin :)

Lanka: Hot Socks Spectra 
Puikot: n. 3mm (puikkomitan tilasin justiinsa..)
Langan menekki: 111g 

Kommentit

 1. Ihana huivi! :) Itse olen myös huiveja monissa blogeissa ihastellut ja olen ajatellut niiden olevan supervaikeita! Kiitos siis kannustuksesta, ehkä minäkin uskaltaudun joskus vielä huivin neulomaan :) On muuten kauniin mallinen huivi. pitää pistää muistiin tämä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin tämä huivi oli ihan superhelppo ja kiva neuloa :)

   Poista
 2. Jestas sentään että sä olit nopea! Ja tulipa kauniin näköinen huivikin, kivat värit siinä.

  VastaaPoista
 3. Oi MIKÄ HUIVI siis AIVAN IHANA ...kyllä omatekemä on aina omatekemä :)

  VastaaPoista
 4. Oooohhhh, ompa nätti tosiaan! Ihanat värit ja ihana malli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sä jotenkin tulit mieleen näistä väreistä, kun tätä tein! :D

   Poista
 5. Valtavan ihanan upea:) Siis ihan järkyttävän hieno!!!! Mäkin haluan kevääksi samanlaisen:) Susta on tullut sitten niin taitava käsityöimmeinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Väkisinkin tässä oppii uusia juttuja.. Ja tee hei ihmeessä itsellesi samanlainen, voin suositella tuota ohjetta erittäin lämpimästi. Oli niin helppo.

   Poista
 6. Ihana huivi. On kiva seurata sun "käsityöuraa" ja sitä kun otat neulottavaksesi aina vaan haastavampia neuletöitä. Kehitys on ollut huisia. Jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ihan menee kausittain nää neulejututkin, nyt on taas ollut pitkä tauko :) Koitan tehdä sellaisia juttuja, joissa mielenkiinto ei ehdi lopahtaa kesken kaiken, koska mulle helposti käy niin. Siinä mielessä jännitin tuota huivia, mutta se olikin sen verran kiva neulottava, ettei ehtinyt kyllästymään.

   Poista

Lähetä kommentti