Vaihtopäitä ja kaapeleita

Pari päivää asiaa hauduttelin mielessäni, tänään päätin toteuttaa. Läksin (miehen kanssa!!!) Oulunkylän Lankamaailmaan ostamaan itselleni pyöröpuikkosettiä. 


Kuva on taas taattua puhelinlaatua (asiaan on tulossa parannus maaliskuussa). 

Mutta ostin Knitpron Starter Wood -setin, jossa on 4, 5 ja 6mm vaihtopäät sekä 60, 80 ja 100cm kaapelit. Lisäksi ostin 4,5mm vaihtopäät ja ylimääräisen 100cm kaapelin. 

Ennen jännittävää jääkiekko-ottelua kasasin 4,5mm puikoista 100cm kaapelilla pyöröt, joilla saan neulottua Rikke-pipoani ottelun aikana. Joten käyttöön on otettu, katsotaan miten toimii. Liitoskohdan suhteen tunnen vielä epävarmuutta, mutta katsotaan miltä tuntuu käytössä. Jossain vaiheessa on siis tiedossa pätevämpääkin tekstiä näistä puikoista. 


Kommentit

 1. Oi kun on hieno starttipaketti sulla! :) Mä hain tänään Knit Pron Cubic-vaihtopäät 4 mm ja 60 cm kaapelin, joista tulee postausta, kun pääsen ensin vähän testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katselin niitä Cubic-puikkoja kans, mutta päätin nyt pitäytyä näissä ihan peruspuikoissa hetken aikaa.. :D Ja tuo pikkusetti oli kyllä ihan loistava, sitä on helppo lähteä sit laajentamaan :)

   Poista
 2. Nuo on hyvät. Jos yritän unohtaa, että joistakin on minulla irronnut hylsy, täydelliset. En ole tykännyt neuloa millään muilla puikoilla niin kovin! Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä sinulla on niistä sanottavana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet ovat puhuneet hylsyjen irtoamisesta ja kaikesta muustakin, mutta toisaalta Knitpron puikoissa pitäis toimia takuu tosi hyvin. Eli jos hajoaa, ni vie takas liikkeeseen (ilman kuittiakin kuulemma), jolloin saa heti uudet tilalle ja liike reklamoi Knitprolle. Täytyy katsoa opinko luottamaan näihin vaihtopäihin, kun tähän asti on huoletta kilistelty kiinteillä :) Jos tykästyn, niin alan hamstraamaan niitä hiilikuituisia, niistä tykkään eniten :)

   Poista
  2. Hiilikuituiset ovat minulla vielä kokeilematta! Tottahan ne kiinnostaisivat, vaikka juuri luinkin Silmukan Saalistajan raportin lovesta..

   Poista
  3. Mulla ei oo hiilikuituisiin tullut mitään lovia tai muita ongelmia ja tykkään siitä, miten lanka luistaa hiilikuituisilla neulottaessa. Mutta ennenkuin uskallan kehua nimenomaan vaihtopäisiä pyöröpuikkoja, täytyy testata miten ne liitokset toimii noissa koivuisissa (eli halvemmissa) :D

   Poista

Lähetä kommentti