Aamupala

Mä en ole mitenkään terveysintoilija, mutta toisinaan aamupalaksi maistuu ihan mielettömän hyvin jonkinlainen smoothie. Tässä yhdeltä aamulta jopa ihan kuvamateriaalia:


Kreikkalaista jogurttia 
kaurahiutaleita
marjoja

Usein laitan sekaan vähän maitoa ja vanilliinisokeria. Mä kun en oikein happamista maitotuotteista maustamattomina välitä. Ainekset sekaisin, itse tykkään survoa kaiken juotavaksi litkuksi. Sen jälkeen vain nautitaan. Pitää nälkääkin ihan hyvin loitolla, kun saa proteiinia. Pelkkä puuro aamupalaksi ei ainakaan mulla pidä nälkää kovin pitkään poissa :)


Kommentit

 1. Tuo smoothien teko aamuisin olisi kyllä hyvä tapa oppia. Itse syön usein puuroa aamupalaksi ja maha kyllä huutaa leipää hyvissä ajoin ennen lounasta.

  VastaaPoista
 2. Kiitti vinkistä! Vastaavia smoothieita on tullut tehtyä ennenkin, mutta en oo tajunnut, että sekaan voisi laittaa maitoakin, jotta siitä tulisi notkeampaa ja noita kaurahiutaleitakin voisi koittaa joskus laittaa sekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suosittelen kokeilemaan sitä maitoa :) Tulee sellasia helpommin juotavia. Mehujakin jotkut käyttää, mutta maitokin käy!

   Poista

Lähetä kommentti