Ei enää niin juniori!


Meidän Pörröstä on tullut aikuinen. 
Tai ainakin se alkaa näyttämään siltä. 


Pörrö rakastaa tuhota pieniä plyysihiiriä ja -palloja. Niitä on myös mahtava dippailla juomakuppiin ennenkuin tuo ihmisille näytille. Lelujen noutaminen on myös ihan lempiasia. Pahvilaatioissa makaaminen ja niiden samanaikainen tuhoaminen on myös ihanaa (kts. pari kuvaa alemmas). Toisaalta Pörrö rakastaa myös keskelle lattiaa lysähtämistä, että hölmöt ihmiset voivat kulkea yli. 


Pörrö on kissaksi kovin viksu. Se osaa istua, antaa tassua (molempia erikseen) ja pyörähtää ympäri sekä "pupu", jolloin se istuu etutassut ilmassa. Tosin pupu-tempussa Pörrön on kovin vaikea hillitä itseään ja olla ottamatta tassuilla kädestä kiinni. Ne kädessä olevat namit kun ovat niiiiiin hyviä! Pörrön hepulikohtaukset on saatu vähenemään mukavasti, kun keksittiin namipallo, jonka sisään tungetaan nameja. Pörrö sitä sitten pyörittelee keskittyneesti pitkin lattioita, kunnes pallo on tyhjä. Sen jälkeen useimmiten mennäänkin jo nukkumaan aamupäiväunet. 


Pörrö yrittää olla mukamas kuin pahempikin kissa, mutta oikeasti se tykkää siitä, että sen ottaa syliin ja kanniskelee sitä pitkin taloa. Pusuistakin se tykkää. Se myös änkee yöksi jalkoihin nukkumaan, mukava lämpöpatteri! 

Kommentit

 1. Komea katti! :) mun kissat rakastaa kanssa kaikkia laatikoita mihin pääsee piiloon nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä toinen kissa, Rusetti on se, joka tykkää mennä piiloihin nukkumaan. Mutta tää Pörrö on sellainen, että jos väsyttää, ni se kellahtaa vaikka keskelle olohuoneen lattiaa nukkumaan :D

   Poista
 2. :) Tuommonen pörrönen! <3 Voi että. Kissat.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti