Keskeneräistä

En ensin meinannut laittaa teille kuvaa näistä sukista keskeneräisinä, mutta laitanpa nyt sitten kuitenkin. Näissä on tuo varren etupuolen kuvio piirakkasukista, mutta takaosan 1o, 1n -resoria en kyllä ole ohjeen mukaan takareunasta neulonut. Vähän täytyy kapinoida, kun en yleensä tee mitään täysin ohjeen mukaan. 


Samoin varren yläosan resori on eri tavalla tehty, kun en vielä sitä neuloessani ollut edes päättänyt millaiset sukat neulon :D Kunhan aloitin. Jospa nämä joskus valmistuisivat :)

Lankana siis Gjestal Maija ja puikot 3,5mm Knitpron pyöröpuikot 100cm kaapelilla.


Onko teillä yleensä monta käsityötä kesken yhtä aikaa? 

Kommentit

 1. Piirakat! :) Ne on kivat tehdä ja niistä tulee kivat. Enää ei ole pidä liki kymmentä neuletta kesken, niin kuin joskus nuorempana, mutta aina pitää olla vähintään kaksi: yksi tosi mielenkiintoinen (ohje hollilla) ja toinen aivoton, jonka voi ottaa ilman ohjeita mukaan ja jatkaa sen ihmeemmin miettimättä, missä oli menossa ja mitä tekemässä . :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykästyin nyt tuohon piirakkakuvioon, kun sen oppi niin nopeasti ulkoa! Ja kuitenkin täytyy vähän ajatella samalla, mutta ei liikaa :) Hui, kymmenen keskeneräistä kuulostais kyllä pahalta :D

   Poista
 2. Itseltäni löytyy noita keskeneräisiä jonkin verran kaapista. Usein ovat jääneet kesken siksi että niissä on jokin ongelma, jonka yli en ole päässyt, tai sitten olen huomannut että ei olekkaan tulossa hyvä/kiva ja käytännössä odottavat vain purkamista. Keskeneräisistä lötyyy yhden piirakkasukatkin, Ne jäivät kesken sen takia että minun piti antaa ne joululahjaksi mutta en saanut ajoissa valmiiksi. Olen nyt tämän bloggaajan 31 haasteen myötä olen yrittänyt tehdä noita keskeneräisiä valmiiksi aina uusien töiden lomassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän ajatella niin, että teen mieluummin ympäri vuoden niitä joululahjajuttuja vähän niinku varastoon, josta voi sitten tarpeen tullen lahjoitella uusiin koteihin :D

   Poista
 3. Mulla on parhaimmillaan kymmenkunta käsityötä samaan aikaan kesken... Ja sitten tietty lisäks ikuisuusprojektit joiden valmistumisesta ei oo tietoakaan. Mutta sillon saan enemmän aikaiseksikin, sillä kun yhden tekemiseen kyllästyy, voi tehdä välillä toista. Aina joku sitten valmistuukin.. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti