Tästä se lähtee!

Nimittäin Bloggaajan haaste 31! 


Jonkin verran asiasta kerroin jo aiemmin

Haastehan lähti liikkeelle Silmukan saalistus -blogista, kun boggaajalta toivottiin tiiviimpää bloggaustahtia. Tällaisilla kysymyksillä Silmukan saalistaja, Maija, herätti minunkin mielenkiintoni:

Pidätkö bloggaamisesta? Haluaisitko blogata useammin? Tarvitsisitko uusia ideoita bloggaamiseen? Kaipaatko vertaistukea blogataksesi useammin? Tai pursuaako pääsi bloggausideoita, muttet saa niitä koneen näytölle asti?

Haasteen tavoite yksinkertaisuudessaan on se, että osallistujat postaavat maaliskuun jokaisena päivänä jotain. Mitään tiettyä teemaa ei ole ja haaste on muutenkin joustava (esim. jos et joku päivä postaa mitään, voit korvata sen toisena päivänä postaamalla kaksi kertaa). Maaliskuun aikana tarkoitus on siis postata 31 kertaa. 

Toivottavasti pysyn tahdissa mukana ja ennen kaikkea keksin kivaa kirjoitettavaa! :) 

Jos teillä lukijoilla on jotain toiveita tai ehdotuksia niin kirjoitelkaa niitä ihmeessä kommenttiboksiin! 

Hyvää alkavaa maaliskuuta kaikille! Kommentit

 1. Itsekkin lähdin tähän mukaan ihan viime tinkaan, joten etukäteen en ehtinyt suunnittelemaan mistä kaikesta sitä kirjoittelisi. :) Tässä tänään on tullut mieleen, että voisi kerätä kaapeista kaikki kesken jääneet työt ja esitellä ne. Esittelyn jälkeen ne joko sitten tehdään valmiiksi tai sitten saavat lopullisen purkutuomion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste on kyllä kiva ja ilmottauduin mukaan lähes heti, kun siihen tilaisuus tuli. On jo jos jonkinmoista suunnitelmaa ja ajastettunakin jo jotain :D

   Hauska idea noiden keskeneräisten kuvaaminen. :) Tulee vähän teemaakin maaliskuulle. Mä oon pyrkinyt pois keskeneräisistä, en yksinkertaisesti aloita uutta ellen tee aiemmin aloitettua loppuun tai pura sitä. :) On muuten toiminut!

   Poista

Lähetä kommentti