Uusi bloggauspaikka

Lupasin joskus laittaa teille kuvia uudesta järjestyksestä olohuoneessa. Mun bloggauspaikka siirtyi siis 2h baariruokapöydän äärestä ihan omaan nurkkaukseen, jossa ennen oli miehen tietokonepöytä ja muut asiaan kuuluvat tavarat. 


Kissat löytävät aina jollain tavalla tiensä valokuviin juuri oikeaan aikaan :) Rusetti nukkuu usein tuossa pienemmällä sohvalla.


Se baaripöytähässäkkä oli tuossa valkoisen lokerikkolipaston paikalla ennen. Se löytyy nykyään takkahuoneesta, josta voisin myös koittaa ottaa kuvia joku päivä.


Loppuosa olohuoneesta on säilynyt samanlaisena. Sohvapöytä tosin on siirtynyt tuonne ikkunan lähelle ihan siitä syystä, että koirat rakastavat olla tuossa matolla :) Jääpuikkovalotkin ovat vielä verholistassa kiinni.. Ehkä ne kevään mittaan saavat lähdön. Joulunpunaiset verhot saivat lähteä ja tilalle tuli ei-vielä-liian-keväinen voimakaskuosinen verho.

Kommentit

  1. Onpa mukava soppi. :) Ja haa, mieluilin tuota lamppuvalaisinta viime viikoilla itsekin, mutta hylkäsin ajatuksen, kun olisi pitänyt olla sähkömies asentamassa. Onkohan se sama? Se on kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kodin1 -liikkeestä taidettiin ostaa tuollaiset lamput. Sokeripalallahan se tulee kiinni, että en tiedä tartteeko siihen välttämättä sähkömiestä. Ellei sitten tartte alkaa purkamaan jotain :)

      Poista

Lähetä kommentti