Värikästä

Äitini kertoi, että jokin aika sitten vauvat puettiin vielä melkolailla valkoiseen tai muuten neutraaliin vaatetukseen. Mä oon selvästi huomannut tykkääväni värikkäistä lastenvaatteista. Kuvion ei sinänsä tarvitse olla mitenkään monimutkainen, mitä yksinkertaisempi, sen parempi. Mutta väriä pitää olla. En voisi just nyt kuvitella pukevani meidän vauvaa sellaiseen vaatteeseen, jossa on vaikkapa tähtikuvioita vain ääriviivoina. Sellaista kuviota, jota ei näe ellei ihan läheltä tihrusta. 

Alla olevassa kuvassa on pari Name It -merkkistä bodya kuvattuna, esimerkkinä väri- ja kuosimieltymyksistä :D 


Pirteät sinapin väriset apinahousut ovat äitini käsialaa. Tai kaava taitaa olla Ottobre -lehdestä, mutta ompelutyön on suorittanut äitini. Tykkään!


Väreistä ei taida enää jäädä epäselväksi meidän vauvan sukupuoli? 

Kommentit

 1. On kyllä ihania vaatteita! Minäkin tykkään, että lapsilla on selkeitä värejä. :) Sukulaiset vyöryttivät vauva-aikana meille vaaleanpunaista niin paljon, ettei tosikaan. Ja nyt äitini työntää meille kaiken punaisen, mitä löytää. En ole siitä niin kauhean innoissani, koska a) haluaisin tehdä vaatteet itse, b) en pidä punaisesta ja c) koen sen kauhean hankalaksi yhdistää niihin väreihin, joita meillä on. Sulla on käynyt tuuri, kun saat noin kivoja vaatteita! :)

  Hauska, minä näin nuo niin yleispätevinä väreinä ja -kuoseina, etten yhtään arvannut käydä arvaamaan sukupuolta, ennen kuin mainitsit. :D Nyt ehkä voisin kuitenkin veikata, että saatte taloon pikkumiehen..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon vihdoin oppinut toisinaan kertomaan mistä tykkään, joten vauvanvaatteista oon nyt sopivassa asiayhteydessä maininnut. :) Esim velouria meille ei kannata pahemmin tuoda, koska eläinten karvat tarttuu aika napakasti sellaisiin kankaisiin ;)

   Ja nää tämän postauksen värit onkin melko yleispäteviä, mutta harsoista ois jo voinut arvata :) Pikkumieshän meille on tulossa. :)

   Poista
  2. Haha, mä oon kyllä niin puusilmä, etten yhtään tajunnut katsoa niitäkään sillä silmällä :D Mutta pieni mies! Voi että :)

   Poista
 2. Oi, pikkuinen poika :)) Ihania vaatteita on kyllä, minäkin oon aina tykänny, että lapsilla saa olla värikästä! Hirveästi syyhytti tuunata niitä äitiyspakkauksessa tulleita valkosia bodyja, mutta eihän sitä sitte saanu aikaseksi, ja yhtäkkiä ne oliki jo pieniä :P

  VastaaPoista

Lähetä kommentti