DIY: Tuttinauha
Kaupoistakin saa, mutta itse tehdyt on aina kivoimpia. :) Tarpeesta en ole vielä varma, mutta päätin kuitenkin tilata jonkin verran noita tarvikkeita näiden askarteluun, jos joku muukin haluaisi. 

Tämä ensimmäinen kokeilu mustavalkoruudullisesta grosgrain-nauhasta onnistui loistavasti. Seuraavaa yritin, purin ja ompelin uudelleen, mutta koska ompelukoneen ympärillä pyöri eräs musta kissa aivan liian tiiviisti, niin en saanut mitenkään keskityttyä touhuun ja hommat meni pieleen. Älkääkä edes kysykö miten näin yksinkertaisen homman voi pilata. Mä onnistuin siinäkin. Nauhoja on muutamia erilaisia ja kuvailen niitä sitten sitä mukaa kun saan näitä tehtyä (ilman kissaa). Nauhat on leveydeltään 16mm ja mun mielestä se näyttää oikein sopivalta leveydeltä tuttinauhoihin.

Kaikki tarvikkeet on tilattu Nappikauppa Punahilkasta
(Ihan itse ostin, kyseessä ei ole maksettu mainos.)

Kommentit

  1. täälläkin suunnitelmissa tuttinauhojen väsäily. klipsuja ja renkaita ostin punahilkasta jo jokunen aika sitten ja yhdelle pienelle tytölle oon jo virkannut tuttinauhan. Nyt pitäis vaan keksiä, että minkälaisen väsäis omalle minimiehelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näitä on ihan kiva tehdä. :) Ja tosiaan kun nauhaosioon voi keksiä mitä vain :)

      Poista

Lähetä kommentti