Kuvaamisen helppousUskomatonta, miten tarkkoja kuvia tuolla uudella kameralla saakaan verrattuna pokkariin. Mun läppärin näyttö ei näytä kuvia niin upeina kuin mahdollista, mutta käyn aina välillä kurkkimassa näitä miehen näytöltä. Oon erittäin tyytyväinen, vaikken kaikkia hienouksia osaakaan käyttää :) 

Amatööri saa tuolla Nikon1 J2 -mikrojärjestelmäkameralla itseään tyydyttäviä kuvia ihan automaattiasetuksilla (tai ainakin minä oon hyvin tyytyväinen :D ). Sehän tuon kameran idea kai onkin :) 

Luonnonvalolla on hurjan suuri rooli kuvaamisessa. Tän postauksen kaksi ekaa kuvaa on otettu ihan ikkunan vieressä, kirkkaassa luonnonvalossa. Kaksi jälkimmäistä kuvaa taas on otettu aavistuksen vähemmässä valossa.Mistähän noi mustat eläimet aina löytää kaikki pölyt ja karvat.. Ja sitten kiinnittävät ne itseensä :D 

Kommentit

 1. Nuo silmät on kyllä hypnoottiset - muistan lapsuudesta runon, joka alkoi "Miten päin on kissansilmässä jyvä? Pystysuorassa - vastasi Matti..."
  Runosta en muuta muista - googlettamalla löysin siihen loput sanat, mutta tuo runon alku tuli taas mieleen kun katsoin Pörrön silmiä.
  -kummitäti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole kuullutkaan tuollaisesta runosta :) Kissat on kyllä veikeitä, ihminen ei tarttis telkkaria ollenkaan, jos sillä vaan ois kissoja, joita tuijotella :) Niin metkuja tapauksia nämä.

   Poista
 2. Mie oon miettiny tommosen kameran hommaamista. Miulla on vanha canonin järkkäri, ihan kiva kapistus mutta kaipaisin jotain kevyempää versiota. Mut sit toisaalta kuvanlaatuun tottuneena en haluis mitään peruspokkariakaan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tykkään tuosta. Siirryin siis pokkareista tuohon mikrojärkkäriin ja oon tykännyt hurjan paljon :) En tiedä miten toimis sulla, jos oot joku pro kuvaaja ;) Mutta eiks se niin sanota, että paras kamera on se, joka on mukana?

   Poista
 3. Sinulla taisi olla se pinkki kamera? haaveilen kans sellasesta, kun tuo iso järkkäri tuntuu välillä niin suurelta. Ihanaa kyllä kun luonnonvaloa taas riittää kuvaamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä, pinkki on :) Sopivan kokoinen kantaa mukana!

   Poista
 4. Mulla on kans mikrojärkkäri, Panasonicin Lumix G3 ja olen myös ollut ihan tyytyväinen. Mikrojärkkäriksi se on kyllä aika iso, mutta halusin etsimellä varustetun ja kaikkeahan ei voi saada ;-).
  Uskon, että aika pitkälle runkona riittää harrastuksessani, nyt kun vain pääsisi objektiivikuumetta lieventämään ni saisin taas uutta intoa kuvaamiseen.
  :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon päättänyt mahdollisimman pitkälle pärjätä tuolla pakettiin kuuluneella objektiivilla, ihan kustannussyistä :D Mutta se 10-30mm onkin sellainen, millä tällainen amatööri pärjää ihan kivasti :D

   Poista

Lähetä kommentti